Új Mercedes Benz C-osztály mutatkozott be a cebui piacon – Mercedes Benz Blog

2
Új Mercedes Benz C-osztály mutatkozott be a cebui piacon – Mercedes Benz Blog

A GLOBAL Star Motors Corp., a Mercedes-Benz exkluzív kiskereskedője a Visayasban és Mindanaóban, 2022. augusztus 10-én, a cebuvárosi Nivel Hills-i bemutatótermében exkluzív bemutató keretében bemutatta az új C-osztályt.

A luxus-kompakt szedánok játékát fokozva az ötödik generációs C-osztályt alaposan újratervezték, és a legújabb innovációkat és modernizációkat hordozza magában, amelyek a zászlóshajó S-osztály stíluselemeit, tartalmát és technológiáit adják.

Az új C-osztály izgalmas bemutatása volt a Global Star Motors első személyes bemutatótermi bemutatója a járvány óta eltelt több mint két éve. A bevezetés során jelen volt Edward Onglatco cégelnök, Kenneth Huan vezető alelnök és Jan Michael Villamor Cebu értékesítési menedzsere.

„Az új C-osztály a Mercedes-Benz Cebu eddigi legizgalmasabb bemutatása” – mondta Huan. „A C-osztály a társadalom legkívánatosabb luxus-kompakt szedánja a Future Leaders között, olyan funkciókkal, amelyek végre Cebuban érhetők el először.”

Az új C-osztály a külső formatervezési jellemzőktől kezdve, a fényszórók és a hátsó lámpatest kialakításán át egészen a gördülékeny, zökkenőmentes és alaposan digitalizált belsőig az S-osztály minden fényűző vonásait szélesebb piacra hozza, megérdemelve a „Baby S” nevet. .”

Elődjéhez képest az autó sokat nőtt – tengelytávja 25 milliméterrel hosszabb, teljes hossza 65 milliméterrel, szélessége 45 milliméterrel és 7 milliméterrel nagyobb hasmagasság. Oldalról nézve jelentősen hosszabb is, karcsúbb kupészerű kialakítással – új, 18 colos, többküllős könnyűfém keréktárcsákkal és futó gumiabroncsokkal.

Az új C-osztály minden eddiginél digitálisabb. A 11,9 hüvelykes lebegő központi érintőképernyő tele van funkciókkal. A 10,25 hüvelykes, szabadon álló, teljes digitális műszerkijelző már az alapfelszereltség része. A kijelző stílusa testreszabható a vezető preferenciáinak megfelelően, mint például a Classic, a Sport és az Understated. Megjelenítheti a vezetőtámogató menüket is.

Fel van szerelve a legújabb generációs NTG7 MBUX multimédiás rendszerrel is, amely most több csatlakozási funkciót és „Hey Mercedes” hangutasító rendszert kap. A sofőrök vezeték nélkül csatlakoztathatják mobiljukat az Apple CarPlayTM és az Android Auto segítségével.

Az új C-osztály fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az alapfelszereltségben hét légzsákkal rendelkezik a sérülések kockázatának csökkentése érdekében, beleértve a kétfokozatú kioldó légzsákot a vezető és az utas számára, az oldalzsákokat, az ablakzsákokat és a vezető térdzsákokat. A C-osztály számos vezetőtámogató rendszerrel rendelkezik, mint például a holttér-asszisztens, az aktív fékasszisztens, az aktív parkolási asszisztens, 12 ultrahangos érzékelő elöl és hátul, tolatókamera és figyelemfelkeltő rendszer.

Az 1,5 literes turbófeltöltős, négyhengeres benzinmotor 170 LE-t és 250 Nm nyomatékot ad az új C-osztály hajtóerejének. A C-osztály most elektromos hajtáslánccal érkezik EQ boost mild-hibrid technológiával. A Mercedes-Benz fejlett technológiája a kompakt szedánok szegmensét is felvillanyozza, második generációs mild-hibrid rendszerével. Az integrált indítógenerátor és a 48 voltos tápegység akár 15 kilowatt többletteljesítményt és akár 200 Nm-rel több nyomatékot biztosítva támogatja a belső égésű motort. Ez különösen észrevehető a belső égésű motor gyorsulási viselkedésében – miközben alacsony üzemanyag-fogyasztást tart fenn.

Az erőt a 9G-Tronic automata sebességváltó szállítja a hátsó kerekekre, alig észrevehető sebességváltásokkal a sima, mégis vonzó vezetés érdekében. A sebességváltó alacsony motorfordulatszámot tart fenn, ami még jobban csökkenti az üzemanyag-fogyasztást – és fenntartja a csendes motorjárást.

Az új C-osztály a modern luxus szimbóluma, amely progresszív kényelmet, intuitív csatlakoztathatóságot és olyan menetdinamikát biztosít, hogy a vezetők érezzék az irányítást.

Az új C-osztály Avantgarde változat bevezető ára 3 925 000 Próba, és már megtekinthető a Mercedes-Benz Cebu Showroomban. Ha többet szeretne megtudni, keresse fel a www.mercedez-benz.ph online bemutatótermet is. (Candice Urot, UP gyakornok)

hasonló hozzászólások

Leave a Reply