Teljesen elektromos SUV lesz a 2024-es Cadillac XT6?

0
Teljesen elektromos SUV lesz a 2024-es Cadillac XT6?

A közelgő, 2024-es Cadillac XT6 ismét eladó. Ezúttal a kémfotók számos fejlesztést mutatnak be, főleg a külső oldalon. A belső térnek azonban különféle fejlesztéseket kell kapnia. Ennek ellenére a 2024MY csúcspontja a teljesen elektromos XT6 lehet.

Ez egyelőre csak pletyka. Valami azonban történik, mivel úgy tűnik, hogy az EV-modell valóban úton van. Nem számít, mi történik, az XT6 továbbra is egy luxus, közepes méretű SUV marad, magas szintű kényelemmel, szilárd teljesítménnyel és nagyon egyenes stílussal.

Kémlövések

A 2024-es Cadillac XT6 felismerhető és nagyon modern dizájnt visel majd. Már elérhetőek az első kémfelvételek, amelyek a legújabb stílusfrissítéseket mutatják be. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a következő XT6 elektromos autó lesz. Ez persze jelenleg nem hivatalos. Nem tudjuk megállapítani, hogy a prototípus nagyobb-e, mint a jelenlegi XT6. A Cadillac azonban készen áll egy háromsoros változat bevezetésére.

Az első burkolat teljesen újnak tűnik, és úgy tűnik, még a hátsó része is sok újdonságot visel. Ennek ellenére a súlyos álcázás tökéletesen elrejti a legújabb fejlesztéseket. Az XT6 modell felfrissült, prémium minőségű és meglehetősen modern lesz. Az egyetlen kivétel a feltételezett EV-modell, amely futurisztikusabb lesz.

Cadillac XT6 belső felfrissítés

Sajnos a kémlövések semmilyen belső részlettel nem szolgáltak. Mindenesetre a 2024-es Cadillac XT6 biztosan sok újdonságot fog szerezni. Hét utas számára lesz hely, az alapmodell pedig ismét ugyanazt a 8 hüvelykes infotainment érintőképernyőt kínálja majd. Az infotainment rendszer fontos frissítéseket fog kapni, és ez a SUV is új vezetőt segítő eszközöket vezet be.

Már az alapmodell is kellően prémium, de a felső felszereltségi szintek igazi luxust kínálnak. Ha valóban megérkezik a teljesen elektromos XT6, akkor érintésérzékenyebb funkciókat, modernebb műszercsoportot és általában kicsit sportosabb megközelítést várunk.

2024 Cadillac XT6 belső

Motor specifikációk

Kezdetben a teljesen elektromos változat teljesen logikus. Sok jelentés született már a 2024-es Cadillac XT6 EV-ről. Ezért két változatot várunk, az egyiket benzinmotorral, a másodikat pedig teljesen elektromos hajtáslánccal. A jelenlegi turbó-négyes gázteljesítmény 237 LE-t ad le, és ez a motor ismét elérhető lesz.

Opcionálisan van egy nagyobb V6-os motor, amely 310 LE-t és 270 lb-ft nyomatékot termel. Ez nem elég jó a luxus középkategóriás szegmens számára. Emiatt az XT6 hamarosan bemutatja első, teljesen elektromos változatát. Jelenleg senki sem ismeri a pontos specifikációkat, beleértve a jármű teljesítményét és hatótávját sem. Másrészt az EV-modell sok mindent kölcsönöz majd a Lyriq modelltől, ehhez nem fér kétség.

2024 Cadillac XT6 éjfél

2024 Cadillac XT6 ár és megjelenési dátum

A 2024-es Cadillac XT6 ára 50 000 dollár körül kezdődik, vagy valamivel ez alatt. Másrészt a potenciális teljesen elektromos XT6 lényegesen többe, majdnem 70 ezer dollárba kerülne. Az értékesítés még ebben az évben elkezdődik, és reméljük, hogy a következő hetekben további hivatalos részleteket hallunk.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply