Mansory Go To Town a Ferrari Monza SP2-n

6
Mansory Go To Town a Ferrari Monza SP2-n

Személy szerint úgy gondoljuk, hogy a limitált Ferrari Monza SP2 meglehetősen furcsán néz ki közvetlenül a gyárból, de mi van, ha úgy gondolja, hogy a tiédnek kicsit másképp kell kinéznie, mint a világ többi 498 példánya?

A Mansorynak szokás szerint van megoldása, de ez egy kicsit túl sok lehet a “rendes” monzai tulajdonosnak.

Az egyik legszembetűnőbb frissítés, és több mint valószínű, hogy az első, ami felkelti a figyelmed, az YT.5 Air felnik. Ezek egyrészes, ultrakönnyű kovácsolt kerekek, amelyek összetéveszthetetlen Mansory megjelenést kölcsönöznek a Monza-nak.

Lehet, hogy a testkészlet Mansory kifejezéssel kifinomult, de valójában jelentősen megváltoztatja a nyitott tetejű ágaskodó ló kinézetét. A klasszikus versenyautók ihlette Monza aszimmetriáját az egy fekete és egy piros ülést tartalmazó belső tér emeli ki.

Az autó teljesítménye is javul. A motor 830 lóerőt (619 kW) és 740 Nm (545 lb/ft) nyomatékot ad le. Ezt az elektronika korszerűsítésével, az új kipufogórendszerrel és a légbeszívó rendszer módosításával érték el.

Abban az esetben, ha nem hallja az autó kipufogócsövéiből érkező radikális hangot, a tuner vörösre is festette azokat, ami ennek az ajánlatnak az egyik sarkító aspektusa.

Nyilvánvaló, hogy ez az ajánlat könnyen konfigurálható, hogy megfeleljen az SP1-nek, mivel nagyjából azonos autóról van szó, csak az utasülést egy speciális panel borítja.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply