Két változat van itt az év végéig, köztük az AMG 53 – Mercedes Benz Blog

2
Két változat van itt az év végéig, köztük az AMG 53 – Mercedes Benz Blog

A Mercedes-Benz Australia jelezte, hogy a vadonatúj EQE elektromos járműből két változatot vár 2022 végéig – köztük egy AMG-változatot és egy normál modellt.

Az 505 kW/1000 Nm-ig terjedő AMG EQE 53 4Matic+ lesz a főszerep a sorozat negyedik negyedévi piacra dobásakor, de az év vége előtt várhatóan egy olcsóbb, Benz-jelvényes változat is elérhető lesz.

Míg a német luxusmárka nem erősítette meg, hogy pontosan melyik Benz-verzió indul a Down Under-ben, a CarExpert úgy tudja, hogy valószínűleg egy még ki nem dobott változat lesz, 4Matic összkerékhajtással.

A nemzetközi médiaanyagok szerint „további verziók következnek”, a kínálatbővítés részeként megerősített 4Matic-változatokkal.

A kétmotoros összkerékhajtású EQE 350 4Matic várhatóan hamarosan debütál, és valószínűleg ez lesz az új elektromos szedán első nem AMG változata, amelyet Ausztráliában árulnak, és várhatóan 215 kW-ot kínál.

Az európai vásárlók a 215kW/565Nm-es hátsókerék-hajtású EQE 350+, a 300kW/858Nm-es EQE 500 4Matic (AWD), valamint az AMG EQE 43 4Matic közül is választhatnak, amely 350 kW-ot és 858 Nm-t kínál. Nyilvánvaló, hogy ezen változatok egyikét sem tervezték Ausztráliában.

Úgy gondolják, hogy 2023-ban a Mercedes-Benz Australia bemutatja az EQE harmadik, belépő szintű változatát. Az EQE 300 jelvényű modell a jelentések szerint körülbelül 180 kW-ot kínál az egymotoros RWD elektromos hajtásrendszeréből.

Az EQE Mercedes-Benz és Mercedes-AMG változatai számos járművel versenyeznek majd, beleértve a BMW i4 és a Tesla Model 3 csúcskategóriás változataitól kezdve az Audi e-tron GT és Porsche belépő szintű verzióiig. Taycan változattól függően.

Az új EQE termékcsalád teljes ausztrál árait és specifikációit a megjelenéshez közelebb erősítik meg. A Mercedes-Benz helyi részlege az AMG EQE 53, valamint a meg nem erősített, nem AMG modell negyedik negyedévi érkezését jelezte.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply