Jövőre piacra kerülhet a 2024-es Ford Excursion

2
Jövőre piacra kerülhet a 2024-es Ford Excursion

Több autógyártó fontolgatja, hogy legalább egy hatalmas SUV-t visszahozna a teljes méretű SUV-piac népszerűsége miatt. A Ford Excursion a valaha gyártott legnagyobb sportkocsi (SUV). Ez a konkrét modell azonban közel 20 éve hiányzik a piacról. Annak ellenére, hogy számos hiteles állítás hangzott el, amelyek a visszatérésre utalnak, a 2024-es Ford Excursion még mindig csak pletyka.

Az Excursion egy F-250 Super Duty teherautóra épülő SUV volt, és bár ez megismétlődhet az újnál, az új modell stílusát tekintve nagyon eltérő lesz. Ez arra utal, hogy az Excursion modell új platformot fog használni új motorokkal, technológiával és dizájnnal, amikor a jövőben megjelenik. Voltak találgatások az Excursion teljesen elektromos vagy hibrid változatáról, de ez nem fog megtörténni egyhamar. Mindazonáltal a nagy megtérülés lehetősége izgalmas, ezért most itt van, amit tudunk a helyzetről.

2024 Ford Excursion Design

Az F-250 nagy teherbírású pickup óriási hatással lesz az Excursion SUV-ra. Ugyanazt a formanyelvet, hasonló elülső burkolatot és még néhány külső alkatrészt várunk. A Ford Excursion ennek ellenére masszív és impozáns dizájnnal rendelkezik.

A 2024-es Ford Excursion méretei szinte megegyeznek a jelenlegi modelléivel, annak ellenére, hogy a jármű vázát módosítják. Végül, de nem utolsósorban várhatóan normál 20 colos kerekeken és opcionálisan 22 colos kerekeken fog közlekedni.

Teljesen új belső

Amikor megérkezik, a vadonatúj 2024-es Ford Excursion a legmodernebb kényelmi szolgáltatások lenyűgöző választékát fogja tartalmazni az egész utastérben. Még ha bizonytalan is a lehetséges felszereltségi szintek száma, tudjuk, hogy a Ford legalább egy modellt elérhetővé tesz a luxusszegmensben. Az Excursion modell legfigyelemreméltóbb erőssége az utastér tágassága. Összesen három üléssor van, amelyek összesen nyolc utas szállítására alkalmasak. A Chevrolet Suburban minden bizonnyal a Ford Excursion legközelebbi versenytársa lesz.

Ha nem tudná, a Chevrolet Suburban SUV egy luxusautó, amely rengeteg luxusfunkcióval és -alkatrészrel van felszerelve. Ezért szükséges lesz, hogy a Ford új SUV-ja versenyképes legyen számos különböző piacon. Szerencsére a jókora raktér, a jó kényelem és a szilárd biztonsági besorolások elegendőek lesznek a dolgok gördüléséhez.

2024 Ford Excursion belső tér

Motoros pletykák

Mivel nem ismerjük a pontos specifikációkat, arra számítunk, hogy a 2024-es Ford Excursionban benzinmotort alkalmaznak majd. A legközelebbi bevétel egy Következésképpen a csúcsversenyző 7,3 literes V8-as motorral rendelkezik, 430 lóerővel.

A 6,7 literes V8-as dízelmotor feltehetően választható lesz. Tekintettel arra, hogy ez a turbódízel motor több mint 1000 lb-ft nyomatékot termel, a rendelkezésre állása érdekes lenne. Egyes pletykák szerint hibrid hajtásláncokról van szó, és bár egy teljesen elektromos Excursion is lehetséges.

Mennyibe kerül az új 2024-es Ford kirándulás?

Amikor 2024-ben végre piacra kerül, a vadonatúj Ford Excursion ára minimum 60 000 dollár lesz. Az ára várhatóan nagyon közel lesz a Chevrolet Suburban árához. A pletykák szerint egy új SUV-változat valamikor 2023 második felében jelenik meg.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply