Jövőre érkezik a 2024-es Jeep Recon teljesen elektromos SUV

0
Jövőre érkezik a 2024-es Jeep Recon teljesen elektromos SUV

A vadonatúj 2024-es Jeep Recon EV a sziklák kúszására érkezik. Az elektromos autók minden piacon megtették hatásukat, olyan járműosztályokba sorolva, mint a teljes méretű kisteherautók, kombik és luxusterepjárók. A Wrangler EV ihlette a Recon EV-t, amely egy teljesen elektromos, közepes méretű SUV négykerék-hajtással, elektromosan összecsukható tetővel és könnyen eltávolítható ajtókkal.

Van néhány új renderelésünk, amelyek nagyon tetszetős dizájnt mutatnak, és a csomagtérajtóra szerelt pótkerék. Sajnos még nincs pontos információnk a jármű költségéről, hatótávolságáról, akkumulátorkapacitásáról vagy teljes teljesítményéről. A LED-es, hétnyílású első hűtőrács, a masszív BFGoodrich TA gumi és a gumírozott padló tetején akár öt személyes ülések is láthatók. Továbbra is várjuk a Recon EV teljes bemutatását, ami valamikor a következő hónapokban fog megtörténni.

2024-es Jeep Recon Design

A Jeep szerint a 2024-es Recon, egy közepes méretű SUV, a legendás Wranglertől fog átvenni néhány tervezési ötletet. A cég elárulta, hogy „kivételes” megközelítési, indulási és áttörési szögekkel, valamint leszedhető ajtókkal és ablakokkal rendelkezik.

A Recon dobozos kialakítása és pótabroncsa hasonló a Wrangleren látottakhoz. Ugyanolyan klasszikus sárvédőkkel és szemet gyönyörködtető fényszórókkal rendelkezik. A Wranglerrel ellentétben azonban a Recon elektronikus differenciálzárat, off-road gumiabroncsokat és alvázvédelmet kap. Mindenképpen számítunk arra, hogy alapfelszereltségként összkerékhajtást is kap majd.

Belső pletykák

A rendelkezésre álló információk alapján a 2024-es Jeep Recon a legújabb Uconnect infotainment rendszerrel lesz felszerelve. A márka ismeretében azt várjuk, hogy a belseje kiváló minőségű legyen, valószínűleg olyan, mint amit a Jeep 4xe modellnél láttunk.

A Jeep Recon csomagtartója egy funkból és a hátsó ülések mögötti térből áll. Amikor a hátsó ülések fel vannak emelve, körülbelül 30 köbméternyi hely várható. Annak ellenére, hogy a pontos számokat még nem erősítették meg, biztosak lehetünk benne, hogy az EV-váz hasznosabb lesz, mint a Wrangler.

2024-es Jeep Recon motor műszaki adatai

Bár még túl korai megmondani, de becsléseink szerint a Recon hatótávolsága 250 mérföld. Más elektromos sportjárművekhez (SUV) hasonlóan a Jeep különféle méretű akkumulátorokat és motorokat kínálhat. Ez viszont hatással lesz a jármű teljes lóerőre és hatótávolságára.

2024-es Jeep Recon

Ár és megjelenési dátum

A Jeep még nem hozta nyilvánosságra a Recon EV árát. Úgy gondoljuk azonban, hogy biztonságosan számíthatunk rá, hogy drágább lesz, mint a Wrangler. Több forrás szerint a közelgő 2024-es Jeep Recon többféle felszereltséggel lesz elérhető.

A kezdeti modell, a Sport ára megközelíti a 60 000 dollárt. A Willys 63 000 dollárért, a Rubicon 69 000 dollárért, a Sahara 74 000 dollárért, a Sahara High Altitude 79 000 dollárért vásárolható meg. Minden modell megvásárolható lesz a következő évben, valószínűleg még a nyár előtt.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply