Hogyan javítsd meg a megereszkedett fejlécedet

2
Hogyan javítsd meg a megereszkedett fejlécedet

1. Biztonságosan távolítsa el a tetőkárpit vászonját úgy, hogy először távolítsa el a tartóelemeket, fogantyúkat és kárpitokat, amelyek a helyén tarthatják. Óvatosan kell eljárni, mivel ezek a területek idővel törékennyé válhatnak, különösen, ha a tetőburkolat megsérül, valószínűleg ezek a területek is hasonló károsodásnak voltak kitéve. Használjon megfelelő szerszámokat a környezet szétszereléséhez.

2. Az eltávolítás után rendezetten helyezze el az összes csavart, csavart, tartót és fogantyút. Az utolsó dolog, amit szeretne, egy hiányzó csavar.

3. Biztonságosan húzza le az anyagot, és ecsetelje le az összes régi ragasztót a vászonról. Rengeteg könyökzsírra lesz szüksége, és minden bizonnyal belefér a napi gyakorlatba, ha ezt a részt végzi.

4. A ragasztó eltávolítása után ideje felvinni a ragasztót a vászonra.

5. Óvatosan görgesse át az új tetőburkolatot szakaszonként, a másik kezével pedig a felület burkolásához a sima felület érdekében. Azokon az autókon, amelyeknél bizonyos rögzítések a tetőhöz vannak rögzítve, mint például a DVD-egység és így tovább, ki kell vésni a lyukakat.

6. Miután az új bélés a vászonra került, ideje visszahelyezni azt az autó tetejére, és stabilizálni a területet a 2. lépésben összegyűjtött tartókkal, csavarokkal stb.

7. Finoman tisztítsa meg a tetőburkolatot, és törölje le, ha rajta vannak ujjlenyomatok, majd hagyja megszáradni egy éjszakán át.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply