Carcoon Storage Systems – a legjobb autótárolás

2
Carcoon Storage Systems – a legjobb autótárolás

Ha nem elég egy autót garázsban tárolni, mi a következő lépés? Az Ultimate Finishnél raktáron lévő számos speciális cikk egyike a Carcoon és beltéri autótároló rendszerei jóvoltából.

A beltéri használatra készült Veloce egy cső alakú acélvázból áll, amely lehetővé teszi a jármű számára a hátsó felszállást. A jármű mindkét oldalán is kiváló a hozzáférés, amikor magába a járműbe szeretne beszállni. Ez azt jelenti, hogy miután a Veloce teljesen felépített és beállított, a jármű belsejében történő mozgatása másodpercekig tart.

Mik a Veloce Carcoon előnyei?

Veloce Carcoon

A felállítás után a Veloce védelmet nyújt a vele való érintkezés ellen. Amellett, hogy meg kell akadályozni a nem kívánt érintkezést, a Carcoon szabadalmaztatott Active Airflow Conceptje folyamatosan működik, és szuperatmoszférikus, keringő légáramlást biztosít a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Minden Carcoon méret raktáron és szállításra készen

Veloce Carcoon
Kép jóváírása: @válogatott istállók

A Veloce Carcoon minden méretű raktáron van, és készen áll a szállításra az egész világon, beleértve a másnapi kiszállítást az Egyesült Királyságban, ha délután 5 óra előtt rendel. H-P bizonyos kivételek érvényesek. Tökéletes a nemkívánatos törmelék vagy por lerakódásának megakadályozására a járművön egy bemutató vagy különleges kirándulás előtt ezen a nyáron, olvassa el a Veloce teljes műszaki adatait alább, és ha nem biztos benne, milyen méretet válasszon, használja ki járműnyilvántartási kereső funkció!

Veloce Carcoon – Beltéri tárolórendszer autókhoz 579,00 GBP-tól

A Veloce (ejtsd: veh-low-chay, olaszul gyors) a Carcoon legújabb fejlesztése, a behajtható Veloce a normál Carcoon teljes védelmét biztosítja, miközben biztosítja, hogy soha semmi se érjen hozzá a járművéhez. Egyszerűen hajtsa be a járművet a Carcoonba, zárja le a cipzárral a hozzáférési paneleket, és kapcsolja be.

A beltéri használatra tervezett Carcoon Veloce cső alakú acélvázat használ, amely biztosítja a jármű hátsó részéhez való hozzáférést, és kiváló hozzáférést biztosít a jármű mindkét oldalán. Beállítás után az autó másodpercek alatt be- vagy kihajtható.

A három nyitható oldal teljes körű hozzáférést biztosít, elegendő helyet biztosítva az autóajtók teljes kinyitásához (még a négyajtós modelleknél is).

A levegő keringtetéséről a Carcoon szabadalmaztatott Active Airflow Concept gondoskodik, amely két levegőkezelő egységből áll, amelyek folyamatosan működnek, hogy szuperatmoszférikus, keringő légáramlást biztosítsanak a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Fontos, hogy a keringtető levegőt magából a tárolóegységből veszik, ami hatékonyan elszigeteli a levegő áramlását a külső környezettől mindössze 12 V-os, 220 mA-es ventilátorok segítségével, mindezt körülbelül napi 3 penny működési költséggel.

Veloce Carcoon
  • Válasszon a piros vagy fekete szín közül
  • (Extra kicsi) – 4,00 × 2,00 × 1,70 m
  • (Kicsi) – 4,33 × 2,30 × 1,70 m
  • (közepes) — 4,88 × 2,30 × 1,70 m
  • (nagy) – 5,38 × 2,30 × 1,70 m
  • (Extra nagy) – 6,38 × 2,30 × 1,70 m

Látogassa meg az Ultimate Finish-t a legjobb autóápolási és részletező termékekért a világ minden tájáról!

Kérdése van valamelyik termékünkkel kapcsolatban? Küldjön e-mailt a [email protected] címre, vagy hívja a 01474 360 360 telefonszámot.
Csapatunk hétfőtől péntekig 8-17 óráig áll rendelkezésére.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply