Az EverCharge átfogó szolgáltatáscsomagot jelent be az elektromos járművek töltőrendszereinek üzemeltetési folyamatának javítására és egyszerűsítésére

0
Az EverCharge átfogó szolgáltatáscsomagot jelent be az elektromos járművek töltőrendszereinek üzemeltetési folyamatának javítására és egyszerűsítésére

PALO ALTO, Kalifornia – (BUSINESS WIRE) –EverChargeA nagyméretű elektromos járművek (EV) töltőberendezéseinek és felügyeleti rendszereinek vezető szállítója ma bejelentette teljes körű szolgáltatáscsomagjának elindítását az elektromos járművek töltőrendszereinek költségelemzésének, telepítésének és kezelésének egyszerűsítése érdekében.


Közel egy évtizede az EverCharge egy mindent az egyben megközelítést biztosít kereskedelmi flottája és többcsaládos lakossági partnerei számára a töltési infrastruktúra értékének maximalizálása érdekében. Kínálatának további bővítése érdekében az EverCharge szolgáltatásait négy kulcsfontosságú pillérbe csomagolja – EASY™, ROLLOUT™, UPTIME™ és GLANCE™ –, amelyek a következő összetevőket tartalmazzák:

  • KÖNNYEN: Az EverCharge EASY szolgáltatása helyszíni jelentést készít az elektromos infrastruktúráról és képességekről, hogy kiküszöbölje az ingatlan infrastruktúrája elegendő-e az elektromos járművek töltéséhez.
  • KIADÁS: Az EverCharge dedikált telepítőcsapata felügyeli a ROLL-OUT szolgáltatást, amely kulcsrakész üzembe helyezést és a teljes elektromos járművek töltőrendszerének telepítési folyamatának kezelését biztosítja.
  • ÜZEMIDŐ: Az EverCharge UPTIME szolgáltatása kezeli a hálózatkezelést, a támogatást, a számlázást és a rendszer karbantartását.
  • PILLANTÁS: Az EverCharge GLANCE szolgáltatás, egy all-in-one Charge Management System (CMS) egy személyre szabható irányítópultot biztosít az ingatlanüzemeltetők számára a valós idejű és a korábbi terhelési adatok kezelésére, figyelésére és elemzésére – integráció vagy harmadik féltől származó hardver nélkül. Ezek az adatok lehetővé teszik a partnerek számára, hogy pontosan megtervezzék a jelenlegi és jövőbeli töltési igényeket.

Ezen szolgáltatási kínálat kombinációja – amellett, Amerikai gyártású EV töltő hardver – az EverCharge ügyfelei számára egyszerűbb élményt nyújtani ahelyett, hogy össze kellene javítaniuk a szolgáltatásokat, meg kellene küzdeniük a hardver és a szoftver integrációjával, vagy hiányos adatokkal kellene dolgozniuk.

Az EverCharge-ot azért hoztuk létre, hogy megoldjuk az elektromos járművek töltésével gyakran összefüggő kihívásokat – beleértve a töltési infrastruktúra telepítésének, karbantartásának, elemzésének és optimalizálásának folyamatát” – mondta Kyle Lyons, az EverCharge ügyvezető igazgatója. “Újonnan bemutatott szolgáltatáscsomagunk – EASY, ROLLOUT, UPTIME és GLANCE – egy újabb kiváló példája az EverCharge azon elkötelezettségének, hogy minden érintkezési ponton kiváló ügyfélélményt biztosítson. Bízunk benne, hogy továbbra is olyan egységes, adatvezérelt szolgáltatáskészletet kínálhatunk partnereinknek, amely kategóriájában a legjobb elektromos járművek töltési ökoszisztémáját hajtja végre.”

Az EverCharge szolgáltatásainak bevezetése ennek a nyomában áll partnerség az Avis-szel, a szállítási megoldások vezető globális szállítója. A múlt hónapban az EverCharge és az Avis jelentős számú elektromos töltőállomást indított a texasi houstoni George Bush Nemzetközi Repülőtéren (IAH), amelyek az Avis and Budget elektromos és plug-in hibrid elektromos járművek (PHEV) flottáját táplálják. A houstoni repülőtéren létrejött partnerség célja, hogy modellként szolgáljon a skálázható flottavillamosítási tervezéshez az Egyesült Államok repülőterein.

Az EverCharge-ról

Az EverCharge hardveres és szoftveres elektromos töltési megoldásokat kínál flották, többlakásos és családi házak számára. A vállalat kulcsrakész kínálatát úgy alakították ki, hogy kihasználják a meglévő infrastruktúrát az elektromos járművek töltésének a legalacsonyabb költséggel történő skálázásához. Az EverCharge SmartPower technológiája maximalizálja az egyszerre tölthető elektromos járművek számát, és megszünteti az akadályokat, például az adatkapcsolatot. A 2013-ban alapított és Palo Alto-i székhelyű EverCharge ma több százezer felhasználót támogat elektromos járműellátó berendezésekkel (EVSE) az Egyesült Államokban és Kanadában. További információért látogasson el az evercharge.com oldalra.

Kapcsolatok

Jázmin Wallsmith

[email protected]

hasonló hozzászólások

Leave a Reply