Az EIN, az AltaSea, a japán konzulátus, a Japan House LA és az UCLA Hold DriveH2 szimpózium a közelgő Hidrogén Oktatási Központ helyszínén

1
Az EIN, az AltaSea, a japán konzulátus, a Japan House LA és az UCLA Hold DriveH2 szimpózium a közelgő Hidrogén Oktatási Központ helyszínén

LOS ANGELES – (BUSINESS WIRE) –#EIN– Az Energy Independence Now (EIN), a Los Angeles-i kikötőben működő AltaSea, a japán konzulátus, a Japan House Los Angeles és az UCLA közösen tartottak hétfőn szimpóziumot, amelyen két szakértői panelbeszélgetés zajlott a „Szén-dioxid-csökkentés” és a „Hidrogénstratégia” témakörben. A panel utáni VIP fogadás exkluzív bemutatót mutatott be a közelgő DriveH2 Hidrogén Oktatási Központról a San Pedro-i AltaSea Campusban.

A nagyszámú rendezvényen hidrogénnel kapcsolatos kijelzők (beleértve a Honda új CR-V hidrogén SUV-jának prototípusát) és a Toyota legkorszerűbb hidrogéntechnológiája (beleértve a cég legújabb Mirai személyszállítóját, nagy teherbírású hidrogén-teherautóját és a kikötőre fókuszált rakományt) szerepeltek. kezelőberendezések), a hamarosan induló AltaSea DriveH2 Hidrogén Oktatási Központ helyének bepillantása, VIP vendégelőadók (köztük Gene Block UCLA kancellár, Terry Tamminem, az AltaSea vezérigazgatója, Kenko Sone japán főkonzul, és a Japan House elnöke, Yoko Kaifu), a Japan Hydrogen Forum (JH2F) prezentációs témái, hagyományos japán ételek és italok, valamint hagyományos japán Taiko dobelőadás.

A Los Angeles-i Japan House-szal, az UCLA Carbon Management School-al és az EIN-nel együttműködve az AltaSea üdvözölte a világ vezető klímaszakértőit ​​az Egyesült Államokból és Japánból, hogy megosszák betekintéseiket a hidrogén-új energiagazdaság jövőjével kapcsolatban.

A szeminárium során az első panelbeszélgetés a szén-dioxid-leválasztás új megoldásait tárgyalta, mint például az UCLA úttörő kutatása a hatékony szén-dioxid-leválasztásról közvetlenül a tengervízből. A második panel egy életképes hidrogénenergia-ágazat létrehozásával foglalkozott, a Japán Hidrogén Fórum tevékenységeire összpontosítva, például a Los Angeles-i kikötő szén-dioxid-mentesítésére irányuló kísérleti projektre, valamint az amerikai és japán ipar egyéb dinamikus kezdeményezéseire. vezetők.

A panel tagjai között szerepelt:

Szén-dioxid-csökkentési panel

  • Gaurav Sant, az UCLA szén-dioxid-kezelési intézetének igazgatója

  • Hilary Petrizzo, a SoCalGas CCUS kereskedelmi fejlesztési vezetője

  • Naoki Hara, a JFE Engineering America elnök-vezérigazgatója

Hidrogén panel

  • Tak Yokoo, a Japán Hidrogén Fórum vezetője

  • Yuri Freedman, a SoCalGas energiaipari vezető üzletfejlesztési igazgatója

  • Jay Joseph, az American Honda Motor Company, Inc. alelnöke, üzletágvezető, CASE és energia üzletág.

  • Frank Wolak, a Fuel Cell & Hydrogen Energy Association (FCHEA) elnök-vezérigazgatója

Mindkét panelt Brian Goldstein, az EIN ügyvezető igazgatója moderálta, aki hozzátette: „Ha hatékonyan akarjuk teljesíteni a kibocsátáscsökkentési célokat, különösen olyan szén-dioxid-kibocsátású területeken, mint a Los Angeles-i kikötőkomplexum, a H2 innovációba való kormányzati és magánbefektetések kritikusak. Öröm volt látni, hogy ennyi gondolatvezető, befolyásoló és innováció-vezérelt szervezet itt van, akik ma este velünk együtt kutatják a megoldásokat.”

„Bolygónk és embereinek jövője tiszta energiaforradalmat követel, és a hidrogéné a kulcs” – mondta Goldstein. „Az EIN elkötelezte magát amellett, hogy egy hidrogénüzemű jövőért dolgozik. A hidrogén nemcsak szénlábnyomunkat csökkenti, és segít mérsékelni az éghajlatváltozás hatásait, hanem javítja a levegő minőségét, és egészségesebb társadalmat teremt a jelenlegi és a jövő generációi számára.”

Az EIN-ről és a DriveH2 kampányról

A DriveH2 az Energy Independence Now (EIN) környezetvédelmi nonprofit szervezet közszolgáltatási kezdeményezése elkötelezett az üzemanyagcellás elektromos járművek (FCEV) és a megújuló hidrogén-infrastruktúra fejlesztésére a közlekedésben, a megújuló energia tárolásában és a mély szén-dioxid-mentesítésben. A szervezet átfogó kutatást, szakpolitikai támogatást és nyilvános tájékoztatást folytat annak érdekében, hogy elősegítse a változatos, nulla kibocsátású portfólió széles körű elterjedését.

Kapcsolatok

Paul Williams, (310) 569-0023, [email protected]
Megjegyzés a médiának: kérésre fotók az eseményről elérhetők.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply