Az Eaton 3 az 1-ben akkumulátorcsomag légtelenítő szelepet mutat be az elektromos járművekhez

1
Az Eaton 3 az 1-ben akkumulátorcsomag légtelenítő szelepet mutat be az elektromos járművekhez

GALESBURG, Mich.–(BUSINESS WIRE)–#elektromos járművek– Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat ma bejelentette, hogy eMobility üzletága bemutatta a 3 az 1-ben akkumulátorcsomag légtelenítő szelep elektromos jármű (EV) akkumulátorokhoz. A szelep egyedi elhelyezkedésű, mivel három egyedi funkcióra képes, beleértve az akkumulátorház szivárgás-ellenőrző mechanizmusát, valamint a passzív és aktív légtelenítést, hogy túlnyomást biztosítson a jármű akkumulátora számára.


„Az egyfokozatú akkumulátor-szellőzőnyílásunk közelmúltbeli bevezetését követően továbbra is bővítjük akkumulátorbiztonsági portfóliónkat” – mondta Jens Buhlinger, az Eaton járműcsoportjának akkumulátortechnológiai fejlesztési részlegének vezetője. „Izgatottan várjuk, hogy egy 3 az 1-ben technológiát kínálhassunk, amely segít biztosítani az egyre nagyobb teljesítményű elektromos járművek rendszerintegritását.”

A szellőző elemház szivárgás-ellenőrző funkciója szükségtelenné teszi a légtelenítő szelep felszerelését az akkumulátor-összeszerelési folyamat utolsó lépéseként, amely a mai elektromos járművek architektúrájában szabvány. Az Eaton 3 az 1-ben akkumulátor légtelenítő szelepével végzett szivárgásvizsgálat alaposabb, mint a hagyományos módszerek, mivel magában foglalja magának a szellőzőnyílásnak a tömítőfelületének tesztelését, amikor az akkumulátor légtelenítő szelepe már össze van szerelve. Az Eaton egy olyan eszközt is kifejlesztett ügyfelei számára, amellyel működtethető a szivárgásellenőrző mechanizmus összeszerelősoraikon, lehetővé téve a nyomás alatti vagy vákuum általi tesztelést.

Az Eaton 3 az 1-ben akkumulátor légtelenítő szelepét pontosan és rugalmasan úgy tervezték, hogy megfeleljen az adott nyitási nyomásoknak és optimalizálja a légtelenítést. Rugós működtetési technológiája lehetővé teszi az Eaton számára, hogy a méretgazdaságosság elérése érdekében azonos szelepkialakítással alkalmazkodjon a különböző nyitási nyomásigényekhez.

A szelep bevált újrazárási technológiája lehetővé teszi a gyártók számára, hogy nagyon alacsony nyitási nyomást adjanak meg. A 3 az 1-ben akkumulátor légtelenítő szelepe alacsony áramlású légzési móddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő áthaladását a porózus anyagon, hogy normalizálja a nyomást a normál működés során.

„Az új, 3 az 1-ben akkumulátor légtelenítő szelepünket robusztus gyorscsatlakozó funkciónkkal vagy csavaros fém-fém csatlakozással is összeszerelhetjük, így ügyfeleink szabadon választhatják meg a számukra legmegfelelőbb összeszerelési módot, miközben stabil csatlakozást biztosítanak. a helyén marad – mondta Buhlinger.

Tudjon meg többet az Eaton’s-ról 3 az 1-ben akkumulátorcsomag légtelenítő szelep.

Az Eaton egy intelligens energiagazdálkodási vállalat, amelynek célja az emberek életminőségének javítása és a környezet védelme mindenhol. Elkötelezettségünk vezérel bennünket, hogy helyesen üzleteljünk, fenntarthatóan működjünk, és segítsük ügyfeleinket az energiagazdálkodásban – ma és a jövőben is. A villamosítás és a digitalizáció globális növekedési trendjeit kihasználva felgyorsítjuk a bolygó megújuló energiára való átállását, segítünk megoldani a világ legsürgetőbb energiagazdálkodási kihívásait, és megtesszük, ami a legjobb az érdekelt feleinknek és az egész társadalomnak.

Az 1911-ben alapított Eaton a New York-i tőzsdére való bevezetésének 100. évfordulóját ünnepli. 2022-ben 20,8 milliárd dolláros bevételről számoltunk be, és több mint 170 országban szolgálunk ki ügyfeleinket. További információért látogasson el www.eaton.com. Kövess minket Twitter és LinkedIn.

Kapcsolatok

Thomas Nellenbach

[email protected]
(216) 333-2876 (cella)

hasonló hozzászólások

Leave a Reply