Az Audi A8 L India bemutatkozása július 12-én – Mercedes Benz Blog

1
Az Audi A8 L India bemutatkozása július 12-én – Mercedes Benz Blog
Az Audi India megerősítette az A8 L indiai bevezetésének dátumát. A bevezetésre 2022. július 12-én, 11:00 órakor kerül sor. Ahogy a nómenklatúra is sugallja, ez a szedán hosszú tengelytávú változata lesz. Az Audi az A8 L-el kívánja megerősíteni tapadását az ultra luxus szedánok szegmensében Indiában. Az autó a Mercedes Benz S-osztállyal és a BMW 7-es sorozatával versenyez majd. Az autót az Audi új, 5 év garanciájával kínálják, korlátlan kilométeróra erejéig. Az Audi már felveszi az előfoglalásokat az autóra.

Az Audi India már egy ideje ugratja az A8 L-t a közösségi médiában, felpörgetve a piacra dobáshoz vezető hype-ot. Az autót a hátsó központi konzolban egy multifunkcionális vezérlőegységgel szerelik fel, amely olyan funkciókat vezérelhet, mint a klímaberendezés, az ülésszellőztetés, a masszázs sebessége és intenzitása, a lámpák, a redőnyök, a média és az autós parfüm kiválasztása.

Az autó elején most egy új egyvázas rács és a jellegzetes mátrix LED fényszórók találhatók. Hátul most körbefutó OLED hátsó lámpák vannak krómbetétekkel, amelyek az autó szélességében futnak végig. Az autó sziluettje összetéveszthetetlen német, és ezt nem lesz nehéz kitalálnia.

Az A8 L-t várhatóan a 3,0 literes V6-os turbó benzinmalom hajtja majd. A pletykák szerint azonban az autó hibrid hajtáslánccal is rendelkezik. Kombinációban az autó 455 lóerőt és 700 nm nyomatékot produkál. Mindezt az erőt az Audi Quattro összkerékhajtási rendszerén keresztül mind a négy kerékre továbbítják.

Az autó várható ára körülbelül 1,75 ₹ lesz

hasonló hozzászólások

Leave a Reply