Az Amtech Systems több mint 8 millió dollárt könyvel el nagy volumenű hőrendszerekből az elektromos járművek ellátási láncához

0

TEMPE, Ariz. – (BUSINESS WIRE) – Amtech Systems, Inc. (NASDAQ: ASYS), tőkeberendezések gyártója, beleértve a hőfeldolgozást és a szeletpolírozást, valamint a félvezető eszközök, például a szilícium-karbid (SiC) gyártásához használt kapcsolódó fogyóeszközöket. és a szilícium tápegységek, analóg és diszkrét eszközök, elektronikus szerelvények és fénykibocsátó diódák (LED-ek) ma bejelentették, hogy többszörös megrendelések érkeztek szabályozott atmoszférájú szalagkemencékre az elektromos járművekben (EV) használt szerelvények és hordozók hőkezelésére. Termelés.

Ezeket az ismételt megrendeléseket az Amtech részleg, a BTU International kapta több szabályozott atmoszférájú kemencékre, amelyek szállítása 2023 második felében és 2024 naptárában kezdődik. Ezeket a folyamatos kemencéket olyan alkalmazásokban fogják használni, mint például keményforrasztás és szinterezés olyan szerelvények és hordozók esetében, amelyek Az elektromos járművek akkumulátorának hűtésében és elektronikus vezérlésében használják. A kemencéket a BTU egyesült államokbeli gyárában gyártják majd, és Ázsiába, Európába és Észak-Amerikába szállítják.

„A szabályozott atmoszférájú szalagkemencék egyedülálló képességgel rendelkeznek, hogy a termikus folyamat körülményeit szigorúan ellenőrizve és egyenletesen tudják tartani, miközben rendkívül nagy mennyiségű terméket állítanak elő” – mondta Michael Whang, az Amtech Systems vezérigazgatója. „Az a tény, hogy ezeket a rendszereket az elektromos járművek ellátási láncának számos kritikus alkalmazásában használják, jelzi a mennyiségi termelésre való átállást és az iparág méretét. A BTU egyedülállóan alkalmas erre a lehetőségre, mivel a meglévő ügyfélkör az autóipari ellátási láncban összpontosul” – tette hozzá Whang.

Az Amtech Systems, Inc.-ről

Az Amtech Systems, Inc. a tőkeberendezések vezető, globális gyártója, beleértve a hőfeldolgozást, a kémiai mechanikus polírozási (CMP) technológiát, az ostyatisztítást és a félvezető eszközök gyártásához használt kapcsolódó fogyóeszközöket, mint például a szilícium-karbidot (SiC), a szilíciumenergiát, elektronikus szerelvények és modulok, amelyek az elektromos járművekhez (EV) és a tiszta technológiai (CleanTech) alkalmazásokhoz szükséges technológiákra összpontosítanak. Folyamatberendezéseket és szolgáltatásokat értékesítünk félvezető eszközök és modulok gyártóinak világszerte, különösen Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában. Stratégiai fókuszunk a félvezetők növekedési lehetőségei a teljesítményelektronikában, az érzékelőkben és az analóg eszközökben, kihasználva erőnket a hő- és szubsztrátumfeldolgozás alapvető kompetenciáiban. Az Amtech termékeit a vezető BTU International, Entrepix Inc., Bruce Technologies™, PR Hoffman™ és Intersurface Dynamics, Inc. márkanevek alatt ismerik el.

Figyelmeztető megjegyzés az előretekintő állításokkal kapcsolatban

A sajtóközleményben szereplő bizonyos információk előremutató jellegűek. A jelen sajtóközleményben szereplő, illetve az Amtech Systems, Inc. és leányvállalatai („Amtech”) vezetősége által tett minden kijelentés, kivéve a történelmi tényekre vonatkozó kijelentéseket, „előretekintő állításként” (ahogyan az ilyen kifejezést a Az 1933. évi értékpapírtörvény 27A. szakasza (módosítva), az 1934. évi értékpapír-tőzsdei törvény 21E. szakasza (módosítva), valamint az 1995. évi zártkörű értékpapír-perek reformtörvénye). A jelen sajtóközleményben szereplő előretekintő kijelentések csak a sajtóközleményben szereplő nyilatkozatok napján érvényes eseményekre vagy információkra vonatkoznak. Az előretekintő kijelentések közé tartoznak például az Amtech jövőbeni pénzügyi eredményeire, működési eredményeire, üzleti stratégiáira, tervezett költségeire, fejlesztés alatt álló termékekre, versenyhelyzetekre, az Amtech és menedzsmentjének jövőbeli működésére vonatkozó terveire és céljaira, a működési hatékonyság és eredményesség javítására tett erőfeszítésekre vonatkozó nyilatkozatok, valamint nyereségesen növeljük bevételünket, továbbfejlesztjük technológiáinkat és bővítjük termékportfóliónkat. Egyes esetekben az előretekintő kijelentéseket olyan terminológiával lehet azonosítani, mint „lehet”, „tervezni”, „előrelátni”, „keresni”, „akarni”, „várni”, „szánni”, „becslést”, „hiszem, ” “folytatás”, “jósolni”, “potenciális”, “projekt”, “kell”, “lenne”, “lehet”, “valószínűleg”, “jövő”, “cél”, “előrejelzés”, “cél”, ” megfigyelni” és „stratégiát”, vagy a jelen sajtóközleményben vagy a vezetésünk által használt kifejezések negatívumait vagy más hasonló terminológiát, amelyek célja az ilyen előretekintő kijelentések azonosítása. Ezek az állítások nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre, és nehezen megjósolható kockázatokat, bizonytalanságokat és feltételezéseket tartalmaznak. Az Amtech által az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (a továbbiakban: SEC) a 2022. szeptember 30-án zárult évre benyújtott 10-K formanyomtatvány különböző fontos tényezőket sorolt ​​fel, amelyek befolyásolhatják a Társaság jövőbeli működési eredményeit és pénzügyi helyzetét, és tényleges eredményeket okozhatnak. lényegesen eltérni a múltbeli eredményektől és várakozásoktól, amelyek a jelen dokumentumban vagy máshol az Amtech vagy a nevében tett előretekintő kijelentéseken alapulnak. Ezek a tényezők a 10-K űrlapon és a 10-Qs űrlapon később benyújtott negyedéves jelentéseinkben a „Kockázati tényezők” címszó alatt találhatók, és a befektetőknek hivatkozniuk kell rájuk. Mivel nem lehetséges az összes ilyen tényező előrejelzése vagy azonosítása, egyetlen ilyen lista sem tekinthető az összes lehetséges kockázat vagy bizonytalanság teljes halmazának. A törvény által előírt esetek kivételével nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy nyilvánosan frissítsük előretekintő állításokat, akár új információk, akár jövőbeli események eredményeként, vagy egyéb módon.

Kapcsolatok

Amtech Systems, Inc.

Lisa D. Gibbs

Pénzügyi vezető

(480) 360-3756

[email protected]

Sapphire Investor Relations, LLC

Erica Mannion és Mike Funari

(617) 542-6180

[email protected]

hasonló hozzászólások

Leave a Reply