ABT Reveal 493 LE (368 kW) Limited Edition Audi RS3-R

5
ABT Reveal 493 LE (368 kW) Limited Edition Audi RS3-R

Ha rendszeresen látogatja ezeket az oldalakat, valószínűleg ismeri az ABT Sportsline német tuner munkáját. Egyszerűen fogalmazva, nagyon jók abban, hogy átvegyék a VW csoport termékeit, és nagyobb jelenlétet és teljesítményt biztosítsanak nekik.

Korábban 453 LE-re (338 kW) vitték az Audi RS3-at, de ezúttal még ennél is tovább mentek.

Üdvözöljük az ABT RS3-R Sportback-et, amely szigorúan 200 darabra korlátozódik, és nagyon erős 493 LE (368 kW) teljesítményt nyújt.

Az Abt Power R teljesítménynövekedése és az ECU munkája megmutatja, mekkora fejtér van a motorban, és ezzel a teljesítménynövekedéssel a kis Audi radikálisan 3,3 másodperc alatt képes 100 km/h-ra sprintelni (az állítólagos 3,8 másodpercről lefelé).

Amint látja, az autón is van néhány új szemfényvesztés egy magasfényű karbon aero készlet formájában, amely első ajakból és csíkokból, hátsó légterelőből, hátsó diffúzorból és tükörsapkából áll.

A további módosítások közé tartozik a sportosabb felfüggesztés, az egyedi gyártású kipufogó és a 20 colos kovácsolt kerekek.

Belül egy sor ABT/RS3-R márkajelzést találsz, amely megmutatja, hogy ez nem egy bog-standard RS3, mert „Végül is egy ilyen erős motort a státuszához illő módon akarnak életre kelteni”

Árazásról még nincs hír, de semmiképpen ne számíts arra, hogy olcsó lesz.

Leave a Reply