A Volta csatlakozik az Ad Net Zero-hoz, mint alapító partner az USA fejezethez

0

A tagság elősegíti a Volta vezető szerepét a digitális média dekarbonizációjában

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–A Volta Inc. (NYSE: VLTA) („Volta”), egy iparágvezető elektromos járművek (EV) töltő- és médiavállalat, ma bejelentette, hogy csatlakozik az Ad Net Zero-hoz a szervezet új amerikai fejezete. Az egyetlen digitális out-of-home (DOOH) médiahálózat, amely taggá vált, a Volta támogatása bizonyítja a vállalat folyamatos szerepét a média szén-dioxid-mentesítésében egy olyan időszakban, amikor még soha nem volt ennyire szükség a reklámvezetőknek a kibocsátás csökkentésére az eladások növelése mellett.


Ad Net Zero egy nemzetközi szervezet, amely elkötelezett a reklámipar szén-dioxid-mentesítése mellett, és a marketing erejének felhasználása a fogyasztók fenntarthatóbb termékekre és szolgáltatásokra való átállásának felgyorsítására. Régióiban a szervezet több mint 100 hirdetőt, ügynökséget, kereskedelmi médiatulajdonost és produkciós céget tart fenn támogatóként, köztük az IPG, a Google, a Havas, az Omnicom, a Meta, a WPP, a Sky, a Pubmatic, az Unilever és a Reckitt. mások. Ezek a támogatók vállalják, hogy betartják az Ad Net Zero 5 pontos cselekvési tervét, amely magában foglalja az üzleti tevékenységből, a reklámgyártásból, a médiatervezésből és -vásárlásból, valamint a díjakból és eseményekből származó kibocsátások csökkentését, valamint a reklám erejének a fogyasztói magatartás megváltoztatásának támogatását.

A Volta lehetőséget kínál a hirdetőknek arra, hogy rendkívül értékes közönséget érjenek el, és mérhetően növeljék az eladásokat, miközben közvetlenül támogatja a károsanyag-kibocsátásmentes, elektromos mérföldeket” – mondta Brandt Hastings, a Volta kereskedelmi igazgatója. “Az Ad Net Zero egyesült államokbeli részlegének alapító tagjaként a Volta büszke arra, hogy az iparág élére áll azáltal, hogy előmozdítja a média ellátási láncunk szén-dioxid-mentesítésére irányuló erőfeszítéseinket, és hálózatunkat felhasználja a fenntartható jövő felgyorsítására mindenki számára.”

A Volta Media™ hálózat a világ legnagyobb DOOH hálózata, amely az elektromos mobilitásra való átállást támogató elektromos járművek töltőállomásaiba integrálva. A Volta több mint 5700 nagy formátumú digitális képernyőt tartalmazó hálózatán minden kampány közvetlenül támogatja a töltési folyamatokat, amelyek elektromos mérföldeket biztosítanak a járművezetőknek. Eddig a Volta több mint 150 millió elektromos mérföldet tett meg, és több mint 70 millió font CO2-kibocsátást hárított el, amelyet egyébként a gázüzemű járművek okoztak volna.1

A hirdetési költségvetések fenntarthatóbb platformok felé történő eltolása megköveteli, hogy a médiatervezési folyamat során rendelkezésre álljanak a kibocsátási adatok. Annak érdekében, hogy az ügynökségek és márkák hatékonyan tudjanak tervezni, a Volta nemrégiben elkészítette kampány kibocsátási kalkulátor nyílvánosan elérhető. Ez a könnyen használható eszköz lehetővé teszi bármely hirdető számára, hogy megbecsülje azt a CO2-kibocsátást, amelyet a Volta médiahálózatán végzett kampány segít elkerülni az elektromos meghajtású járművezető számára biztosított elektromos kilométerek miatt.

Amellett, hogy közvetlenül támogatják a szén-dioxid-mentes elektromos mobilitásra való átállást, a Volta médiahálózatában megjelenített kampányok segítik a megújuló energiával működő hálózatra való átállást. A Volta tanúsított Megújuló Energia Tanúsítványokat (REC-ket) vásárol, amelyek megegyeznek a hálózata energiaellátására felhasznált villamos energia mennyiségével, így a szponzorok bizalmat adnak, hogy felgyorsítják a tiszta közlekedési és energia jövőt mindenki számára. A Volta célja, hogy a villamosenergia-fogyasztással egy évben termelt REC-ket vásároljon, ezzel is segítve a nemrég befejezett megújuló energia projektek támogatását.

Az Ad Net Zero akciótervének „5. akciójával” összhangban a Volta médiahálózatának erejét is kihasználja a fenntartható fogyasztói magatartás felgyorsítása érdekében. 2022 szeptemberében a Volta bejelentette a bővítést A „Charging For All” kezdeményezés egy örökzöld oktatási platform elindításával, amely a Volta Media Networkön, a Volta közösségi csatornáin és a Volta webhelyén jelenik meg. A rendszeresen frissített kreatív megoldás a fogyasztók elektromos autókkal kapcsolatos aggályaira, miközben rávilágít azok számos előnyére, és arra ösztönzi a járművezetőket, hogy fontolják meg az elektromos autót a következő járművükhöz. Ez a folyamatban lévő kampány bizonyítja a Volta elkötelezettségét amellett, hogy a médiaplatformjában rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználja a tiszta közlekedés jövőjének felgyorsítása érdekében.

2022-ben az amerikai médiaipar ráébredt a kibocsátással kapcsolatos felelősségére. Idén az iparágnak el kell kezdenie tevékenységeinek szén-dioxid-mentesítését, és közelebb kell kerülnie a nulla nettó kibocsátáshoz” – mondta John Osborn, az Ad Net Zero USA-beli részlegének igazgatója. “Régóta csodálom a Volta vezető szerepét a fenntartható médiában, és megtiszteltetés számunkra, hogy alapító tagként csatlakoztak az Ad Net Zero egyesült államokbeli részlegéhez.”

Voltáról

A Volta Inc. (NYSE: VLTA) egy iparágvezető elektromos járművek („EV”) töltő- és médiavállalat. A Volta egyedülálló töltőállomás-hálózata táplálja a járműveket, és ösztönzi az üzleti növekedést, miközben felgyorsítja a tiszta energia jövőjét. A Volta értéket biztosít a helyszíni partnereknek, márkáknak és fogyasztóknak azáltal, hogy a népszerű kereskedelmi helyek bejáratától pár lépésre nagy formátumú digitális hirdetési képernyőkkel ellátott töltőállomásokat telepít. A kiskereskedők vonzhatják és befolyásolhatják a gyalogos forgalmat, a hirdetők pontosan megcélozhatják a közönséget, az elektromos járművezetők pedig zökkenőmentesen tölthetik fel járműveiket napi rutinjuk során. A Volta kiterjedt hálózata saját fejlesztésű PredictEV® platformját használja ki, amely kifinomult viselkedéstudományi és gépi tanulási technológiát használ, hogy segítse a kereskedelmi ingatlantulajdonosokat, a városokat és az elektromos közműveket az elektromos járművek infrastruktúrájának intelligens, hatékony és méltányos megtervezésében. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el www.voltacharging.com.

Előretekintő állítások

Ez a sajtóközlemény bizonyos előretekintő kijelentéseket tartalmaz a szövetségi értékpapír-törvények értelmében, beleértve az elektromos járművek töltésére és a médiahálózatunkra vonatkozó kijelentéseket. Ezeket az előremutató kijelentéseket általában olyan szavak azonosítják, mint „előre”, „hiszem”, „becslés”, „vár”, „jövő”, „szándék”, „lehet”, „lehetőség”, „terv”, „potenciális”. ”, „projekt”, „kell”, „stratégia”, „akarat”, „volna” és hasonló kifejezések. Az előretekintő állítások olyan előrejelzések, előrejelzések és egyéb jövőbeli eseményekre vonatkozó kijelentések, amelyek a jelenlegi várakozásokon és feltételezéseken alapulnak, és ennek következtében kockázatoknak és bizonytalanságnak vannak kitéve. Számos tényező okozhatja, hogy a tényleges jövőbeli események lényegesen eltérjenek az ebben a sajtóközleményben szereplő előretekintő kijelentésektől, ideértve, de nem kizárólagosan, a december 31-én zárult pénzügyi évre vonatkozó, 10-K űrlapról szóló éves jelentésünkben szereplő tényezőket, kockázatokat és bizonytalanságokat, 2021, valamint a 10-Q űrlapon szereplő negyedéves jelentéseink a 2022. március 31-én és 2022. június 30-án végződő negyedéves időszakokra vonatkozóan, mivel ezek a tényezők időről időre frissülhetnek az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (a “SEC”) benyújtott egyéb bejelentéseinkben. ), elérhető a SEC honlapján: www.sec.gov és weboldalunk Befektetői kapcsolatok részében a címen www.voltacharging.com. Ezek a bejelentések más fontos kockázatokat és bizonytalanságokat azonosítanak és kezelnek, amelyek a tényleges események és eredmények lényeges eltérését okozhatják az előretekintő nyilatkozatokban foglaltaktól. Az előretekintő kijelentések csak a megtételük időpontjában beszélnek. Figyelmeztetjük az olvasókat, hogy ne hagyatkozzatok túlzottan előretekintő kijelentésekre, és – a törvény által előírt esetek kivételével – semmilyen kötelezettséget nem vállalunk, és nem áll szándékunkban frissíteni vagy felülvizsgálni ezeket az előretekintő kijelentéseket, akár új információk, akár jövőbeli események miatt. , vagy más módon.

1A Volta töltőállomásaiból származó környezeti előnyök meghatározásához gyűjtött adatokat az US EPA szerint számítják ki módszertan a közzétett üvegházhatású gáz felhasználásával egyenértékűség kalkulátorés az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma közzétette mérföld per kWh névleges érték elektromos jármű (EV) modellenként. A környezetvédelmi számítások olyan jóhiszemű becslések, amelyeket olyan feltételezések alapján készítenek, amelyek a Volta rendelkezésére álló aktuális iparági és egyéb kormányzati és társadalmi adatokon alapulnak, és amelyek időről időre frissíthetők.

Kapcsolatok

Lucas Piazza

[email protected]

hasonló hozzászólások

Leave a Reply