A pletykák szerint a 2024-es Acura RDX teljesen elektromos SUV új Ultium alvázon fog közlekedni

0
A pletykák szerint a 2024-es Acura RDX teljesen elektromos SUV új Ultium alvázon fog közlekedni

A jelentések szerint az új, 2024-es Acura RDX teljesen elektromos autó lesz, és 2023-ban kerül piacra. A General Motors elkészíti az Ultium alvázat és akkumulátorokat, amelyeket az Acura használ majd a népszerű SUV gyártásához.

Az Ulitium platform az egyik legnépszerűbb platform, mivel számos járműhöz használható, a kisautóktól a nagy teherautókig és SUV-kig. Ez a változási képesség segítette a platform elterjedését az egész világon. Azt is tudnia kell, hogy egyes beállítások több mint ezer lóerőre képesek. Mindenesetre az Ultium akkumulátorok teljesítménye 50 és 200 kilowattóra közötti lehet. Különböző méretűek ezek az akkumulátorok. Ha jó formában van és jól gondozzák, a második méret több mint 400 mérföldet is megtehet.

2024 Acura RDX Design

Nem gondoljuk, hogy a 2024-es Acura RDX a közeljövőben nagy változtatásokon vagy újratervezésen fog átmenni. Lesz néhány apró változás, például új színsémák, a kerekek dizájnja, valamint néhány apró változtatás a burkolatokon. Ahogy már mondtuk, a következő RDX egy vadonatúj, Ultium nevű platformon fog futni, amelyen nagy akkumulátorok is elférnek.

Arra is számíthatunk, hogy az MDX és az RDX kívülről is hasonló megjelenésű lesz. A vonzó, új dizájn elkészülte után az autó új zárt hűtőrácsot, új fényszórókat és valószínűleg új hátsó lámpákat kap.

Belső fejlesztések

A jelentések szerint a 2024-es Acura RDX EV jobb építési minőséggel és új műszercsoporttal rendelkezik, ami még fényűzőbbé teszi. Továbbra is választhat egy elegánsabb csomagot, amely valódi alumínium borítással érkezik az ajtókhoz, a műszerfalhoz és a középkonzolhoz.

Annak ellenére, hogy ez a gyönyörű crossover egy vadonatúj platformra épült, amely még az elődjénél is könnyebb, minden utas számára elegendő hely van benne. Eddig úgy gondolják, hogy a hátsó lábtér 38 hüvelykes, ami a legjobb a kategóriájában. A raktér 29,5-ről 58,8 köblábra nő, ugyanúgy, mint az utastér.

2024-es Acura RDX belső

Részletek a 2024-es Acura RDX motorjáról és hatótávjáról

Mint már említettük, az Ultium platform sokféle akkumulátorral tud működni. Ettől eltekintve több mint 1000 lóerős teljesítményre képes. Nem számítunk azonban arra, hogy az új RDX 400 lónál többet biztosítson.

Egyébként egyes akkumulátorok 300 mérföldes hatótávolságot tudnak biztosítani az akkumulátor méretétől és kapacitásától függően, amit kilowattórában mérnek. Az Ultium akkumulátorokban számos különböző méretű és teljesítményű akkumulátor található. Figyelje a 2024-es Acura RDX motor beállításával kapcsolatos további információkat.

2024 Acura RDX platform

2024-es Acura RDX ár és megjelenési dátum

A Honda szerint a következő évtől elektromos változatban is elérhető lesz a Honda Prologue. Izgatottan várjuk, hogy az Acura RDX első alkalommal szemtanúi legyen.

Másképp fogalmazva, csak várhatunk, és meglátjuk, mi történik most. Jelenleg nincs biztos információ arról, hogy mennyibe fog kerülni a 2024-es Acura RDX. Másrészt úgy gondoljuk, hogy a belépő szintű modell körülbelül 45 000 dolláros áron indul majd.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply