A Mercedes-Benz T-osztály egy stílusos kompakt furgon Európában – Mercedes Benz Blog

3
A Mercedes-Benz T-osztály egy stílusos kompakt furgon Európában – Mercedes Benz Blog

A kis Renault furgonra épülő T-osztályt négyhengeres motorok hajtják, és alapfelszereltségként 7,0 hüvelykes érintőképernyőt kapnak.

A tekintélyes jelvénnyel ellátott furgont kereső amerikai fogyasztók a teljes méretű Mercedes-Benz Sprintert vagy a közepes méretű Mercedes-Benz Metrist vásárolhatják meg. Európában a kisteherautók vásárlóinak kisebb kínálata is van, a Citan, amely 2021 augusztusában kapott újratervezést. A Renault Kangoo csontjai alapján a második generációs Citan mára egy családbarát személyszállító kisteherautóvá alakult, amelyen a T betű látható. osztályú becenév, amely a Mercedes szerint „kényelmet hoz a kisteherautó-szegmensbe”.

A 177,1 hüvelyk hosszú és 71,3 hüvelyk magas T-osztályban öt utas számára van hely, bár a Mercedes szerint a hosszú tengelytávú, hét üléses változat már úton van. A teljesítmény négy soros motorból származik, két 1,5 literes dízel kínálattal és két turbófeltöltős, 1,3 literes benzines opcióval. A legerősebb gázmotor mindössze 129 lóerőt és 177 font láb nyomatékot ad le. A hatfokozatú kézi váltó alapfelszereltség, a két dízel és az erősebb gázmotor pedig hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

Belül minden T-osztály 7,0 hüvelykes érintőképernyővel, okostelefon-integrációval, kulcs nélküli indítással, 5,5 hüvelykes digitális kijelzővel a műszercsoportban és LED belső világítással rendelkezik. Az utastér nagy részét műbőr borítja, míg a műszerfalat fényes fekete díszítés. A hátsó üléspad lehajtható, így több csomagtér áll rendelkezésre, a Mercedes pedig a széles tolóajtónyílásokat és az alacsony hátsó küszöböt emeli ki a praktikusabb használat érdekében. A vásárlók választhatják a Style vagy a Progressive Line csomagokat a még igényesebb belső és külső díszítéshez. A T-osztály ára 30 000 euró alatt, jelenlegi árfolyamon körülbelül 31 500 dollár alatt fog indulni, de nem számítunk arra, hogy a Mercedes egyhamar elhozza ezt a járművet az államokba.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply