A Mercedes-Benz AMG két különleges kiadású G63 SUV-t ad ki Japánban – Mercedes Benz Blog

1
A Mercedes-Benz AMG két különleges kiadású G63 SUV-t ad ki Japánban – Mercedes Benz Blog
A Mercedes-Benz a G-osztály két új speciális kiadását hozza a japán piacra. Továbbra is a G-osztályt a legtehetősebb luxusterepjárók közé szorítva a Mercedes-Benz egy Mercedes-AMG G63 Edition 55-öt és Mercedes-AMG G63 Magno Hero Editiont kínál.

Az Edition 55 két színben (Obsidian Black és Opalis White) lesz elérhető, egyenként 100 darabra korlátozva, ahol a SUV olyan fejlesztéseket tartalmaz, mint a 22 colos AMG keresztküllős alumínium kerekek, egyedi matricák, DINAMICA teljesítményű kormánykerék és egyedi belső kialakítás. szénszálas díszítéssel. A Magno Hero Edition viszont élénkebb színekben kapható, mint például a Green Hell Magno és a Magno Copper Orange, és magnonit fekete ékezeteket, elsötétített jelvényeket, pótkerékburkolatot, valamint füstölt fényszórókat és irányjelzőket lát. Az Edition 55-höz hasonlóan a Magno Hero is 22 colos keresztküllős kerekeket, szénszálas DINAMICA kormányt és egyedi belső teret kapott, gyémántvarrással varrt Nappa bőrülések formájában. A Magno Hero Edition különböző színváltozatokonként 100 darabra korlátozódik.

Az Edition 55 jenes ára 27,5 millió JPY (körülbelül 204 000 USD) és a Magno Hero Edition 28,6 millió JPY (212 000 USD) a Japánban. a helyi Mercedes-AMG márkakereskedések.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply