A London Concours 2022 verseny győztesei

8
A London Concours 2022 verseny győztesei

A 2022-es London Concours már csak néhány nap van hátra, és rengeteg kiváló klasszikus autót, szuperautót és hiperautót fedezhet fel, és valóban az autók mennyországában lesz. Akár autógyűjtő vagy, akár egyszerűen csak szeretsz egy szépséget felfedezni az úton, nem fogsz csalódni!

Fedezze fel, mi teszi a London Concours-t az autók szerelmeseinek álmává itt, az előnézetünkkel.

Nyerhetett volna magának egy pár ingyenes jegyet a mycarheaven.com jóvoltából, ahogy a verseny győztesei tették. Gratulálok hozzá:

Simonas Ewen (a norfolki Wattonból);

Craig Hughes (a Colwyn Bay-ből, Denbighshire-ből); és

Kelly Gates (Calvert, Buckinghamshire)

Nincs kétségem afelől, hogy jól fogjátok érezni magatokat, és alig várom, hogy hallhassak róla, és lássak néhány képet az Instagram-fiókotokon.

Győződjön meg arról, hogy feliratkozott a mi oldalunkra hírlevél vagy kövessen minket a közösségi médiában (@mycarheaven), hogy értesüljön versenyeinkről. Hamarosan több versenyt is rendezünk, ezúttal a Silverstone Classic és a Concours of Elegance versenyekre ajándékozunk.

Ahhoz, hogy versenyeinken a legnagyobb eséllyel nyerhess, azt tanácsolom, hogy kövesd rendszeresen híreinket és versenyeinket feliratkozik heti hírlevelünkre és követ minket közösségi média csatornáinkon. Egy pimasz like a Facebookon vagy a Kövess minket a Twitteren vagy kövess minket Instagramon vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra jó lenne nekünk, és biztos vagyok benne, hogy hasznodra válik. Kérje meg barátait és családtagjait is versenyeinken, és növelje nyerési esélyeit. Sok szerencsét…

Nézze meg élő versenyeinket itt.

Leave a Reply