A Kyndryl segít előmozdítani a Stellantis IT-infrastruktúrájának átalakítását

0
A Kyndryl segít előmozdítani a Stellantis IT-infrastruktúrájának átalakítását

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–A Kyndryl (NYSE:KD), a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója ma bejelentette, hogy új megállapodást kötött a Stellantis-szel technológiai szolgáltatások nyújtására és a vállalat alapvető informatikai infrastruktúrájának kezelésére.


A megállapodás értelmében a Kyndryl a Stellantist az IT-infrastruktúra-szolgáltatások menedzselésével támogatja az egész tevékenysége során. A Stellantis a Kyndryl Bridge nyílt integrációs platformot fogja használni, amely a Kyndryl alapvető technológiai erősségeit kihasználva kínál megoldásokat a valós idejű betekintéshez és az informatikai környezet példátlan ellenőrzéséhez.

Izgatottan várjuk a Stellantis átalakulását” – mondta Angelo Cirocco, a Kyndryl ügyvezető partnere. “Egyúttal felvázolják a működési kiválóság útját, és a Kyndryl élvonalbeli technológiáinak segítségével támogassák őket a fenntartható megoldások terén vezető iparági szereplőként.”

A Kyndryl automatizálással növeli a hatékonyságot, globális szolgáltatási képességeket biztosít az üzleti prioritásokhoz igazodva, és javítja a napi IT-teljesítmény minőségét, hogy a Stellantis gyártólétesítményei zökkenőmentesen és hatékonyan működjenek.

A Kyndryl kamatoztatni fogja tehetségbázisát, ideértve az indiai Ügyfélinnovációs Központot is, ahol fejlett szállítási lehetőségeket és testreszabott megoldásokat kínál a Stellantis igényeinek kielégítésére.

Globális léptékű, a megállapodás az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Lengyelországban és Indiában működik.

Kyndrylről

A Kyndryl (NYSE: KD) a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója, amely több mint 60 országban szolgál ki több ezer vállalati ügyfelet. A cég tervezi, építi, kezeli és modernizálja azokat a komplex, kritikus fontosságú információs rendszereket, amelyektől a világ nap mint nap függ. További információért látogasson el www.kyndryl.com.

A Stellantisról

A Stellantis NV (NYSE / MTA / Euronext Paris: STLA) a világ egyik vezető autógyártója és mobilitási szolgáltatója. Történetes és ikonikus márkái megtestesítik látnoki alapítóik és mai vásárlóik szenvedélyét innovatív termékeikben és szolgáltatásaikban, köztük az Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall, Free2move és Leasys. Sokszínűségünkre támaszkodva mi irányítjuk a világot – arra törekszünk, hogy a legnagyobb fenntartható mobilitás-technológiai vállalattá váljunk, nem pedig a legnagyobb, miközben hozzáadott értéket teremtünk minden érdekelt fél és a közösségek számára, amelyekben működik. További információért látogasson el www.stellantis.com.

Kapcsolatok

Kyndryl Press Kapcsolat
[email protected]

Leave a Reply