A Fisker bejelentette, hogy a ChargePoint a nyilvános töltési megoldások észak-amerikai partnere

1
A Fisker bejelentette, hogy a ChargePoint a nyilvános töltési megoldások észak-amerikai partnere
  • A Fisker a ChargePointot nevezte meg észak-amerikai partnernek a nyilvános töltési megoldások terén

  • A ChargePoint hálózat több mint 210 000 aktivált porttal rendelkezik Észak-Amerikában

  • A Fisker sofőrjei kényelmes hozzáférést kapnak a helyi nyilvános töltőkhöz, hatékony járműtöltést és egyszerű fizetési rendszert

LOS ANGELES – (BUSINESS WIRE) –#EV-kFisker Inc. (NYSE: FSR) („Fisker”), amelynek célja a világ legérzelmesebb és legfenntarthatóbb elektromos járműveinek létrehozása, a ChargePoint Holdings, Inc. (NYSE: CHPT), vezető elektromos járművek (EV) töltőhálózat, mint a Fisker töltőállomása. Észak-amerikai partner az elektromos járművek nyilvános töltési megoldásaiban.


A Fisker és a ChargePoint együttműködés révén a Fisker EV-tulajdonosok több mint 210 000 kezelt aktív porthoz, több mint 16 700 egyenáramú gyorstöltő porthoz és több mint 400 000 roaming porthoz férhetnek hozzá, megkönnyítve a megbízható töltés megtalálását. A két cég célja, hogy a járművezetők könnyebben hozzáférhessenek a ChargePoint iparágvezető 2-es szintű és egyenáramú gyorstöltő-hálózatához, valamint a roaming partnerállomásokhoz; amelyek együttesen lefedik az észak-amerikai nyilvános töltőhelyek több mint 80%-át.

„Abban a pillanatban, amikor megkapják az új Fisker Ocean-t, tulajdonosaink kényelmes és könnyen megtalálható nyilvános töltőállomásokat szeretnének, gyors és egyszerű élményt nyilvános töltő használatakor, és rendkívül egyszerű fizetési lehetőségeket. A ChargePointtal együtt kategóriájában vezető nyilvános töltési lehetőséget biztosítunk a Fisker-tulajdonosok számára a szállításkor” – mondta Henrik Fisker elnök-vezérigazgató. „A ChargePoint Észak-Amerika vezető töltési hálózata, és a fenntartható mobilitás iránti elkötelezettségük révén a partnerség tökéletesen illeszkedik ügyfeleink és üzletünk számára.”

„A Fisker, mint született elektromosautó-gyártó cég, a fosszilis tüzelőanyag-korszak korlátai nélkül, továbbra is a dizájn borítékát tolja” – mondta Pasquale Romano, a ChargePoint vezérigazgatója.

A ChargePoint hálózat a Fisker Ocean tulajdonosok számára lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában történő járműszállítástól kezdve. A Fisker Ocean járművezetői megtalálhatják a ChargePoint és a roamingpartnerek töltőállomásait a Fisker Ocean navigációs rendszerében és a ChargePoint mobilalkalmazáson keresztül. Induláskor a sofőrök az App és a Fisker Ocean központi érintőképernyője segítségével töltőállomásokat kereshetnek és oda navigálhatnak, szűrhetik az egyenáramú gyorstöltési helyeket, elvégezhetik az alapvető elektromos járművek útvonaltervezését, és kiszámíthatják a töltőállomások érkezési idejét.

A Fisker Ocean, a Fisker úttörő, teljesen elektromos SUV-ja egy elfogyott, limitált kiadású Fisker Ocean One-ban és három további felszereltségi szinten érhető el: Extreme, Ultra és Sport. A felső berendezésű Fisker Ocean Extreme akár 350 mérföldet is megtesz1 egy töltéssel, kétmotoros, összkerékhajtású, három vezetési móddal, Revolve 17,1 hüvelykes forgatható képernyővel, SolarSky tetővel, California móddal, intelligens vontatással és számos elsőként piacra kerülő biztonsági funkcióval, köztük a világ első digitális funkciójával radar, mindez 68 999 dollárért2 az USA-ban.

A Fisker Inc.-ről

A kaliforniai székhelyű Fisker Inc. forradalmasítja az autóipart azáltal, hogy megtervezi és fejleszti az egyéni mobilitást a természettel összhangban. A mindenkit megillető tiszta jövő víziója által szenvedélyesen vezérelve a vállalat küldetése, hogy megalkossák a világ legfenntarthatóbb és legérzelmesebb elektromos járművét. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el Fiskerinc.com és élvezze az exkluzív tartalmakat a Fisker közösségi média csatornáin: Facebook, Instagram, Twitter, Youtubeés LinkedIn.

Töltse le a forradalmian új Fisker mobilalkalmazást a Alkalmazásbolt vagy A Google Play bolt.

A ChargePointról:

A ChargePoint új üzemanyag-hálózatot hoz létre az emberek és áruk elektromos árammal történő mozgatásához. A ChargePoint 2007 óta elkötelezett amellett, hogy az egyik legnagyobb elektromos járművek töltőhálózatával és a töltési megoldások átfogó portfóliójával megkönnyítse a vállalkozások és a sofőrök számára az elektromos áramellátást. A ChargePoint felhő-előfizetési platform és a szoftver által definiált töltőhardver úgy lett megtervezve, hogy minden töltési forgatókönyvet tartalmazzon az otthontól és a többcsaládosoktól a munkahelyekig, a parkolásig, a vendéglátásig, a kiskereskedelmi és a közlekedési flottákig. Ma egyetlen ChargePoint-fiók több százezer töltési helyhez biztosít hozzáférést Észak-Amerikában és Európában. Eddig több mint 145 millió töltési munkamenetet hajtottak végre, az illesztőprogramok átlagosan másodpercenként csatlakoznak a ChargePoint hálózathoz. További információért keresse fel a ChargePoint sajtószobaa ChargePoint befektetői kapcsolatok oldalon, vagy lépjen kapcsolatba a ChargePoint észak-amerikai vagy európai sajtóirodájával vagy a befektetői kapcsolatok részlegével.

Fisker előretekintő nyilatkozatok

Ez a sajtóközlemény előretekintő kijelentéseket tartalmaz, amelyekre az Egyesült Államok 1995. évi zártkörű értékpapír-perek reformtörvényének „biztonságos kikötő” rendelkezései vonatkoznak. Ezeket a kijelentéseket olyan szavakkal lehet azonosítani, mint „érzem”, „hisz”, elvár”, „becslések”, „projektek”, „szándékok”, „kell”, „legyen” vagy az ilyen kifejezések negatívuma, vagy más hasonló terminológia, és tartalmazzák többek között vezérigazgatónk idézetét, a a Fisker Ocean tervezett indítási időzítése, árazása, szállítása és becsült hatótávolsága, a Társaság jövőbeli teljesítménye és egyéb jövőbeli események, amelyek kockázatokkal és bizonytalanságokkal járnak. Az ilyen előretekintő kijelentések nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre, és kockázatoknak és bizonytalanságoknak vannak kitéve, amelyek miatt a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek az itt található előretekintő kijelentésektől számos tényező miatt, többek között, de nem kizárólagosan: a Fisker korlátozott működése történelem; a Fisker azon képessége, hogy további gyártási és egyéb szerződéseket kössön Magnával vagy első osztályú beszállítókkal üzleti tervének végrehajtása érdekében; annak kockázata, hogy az OEM-ek és a beszállító partnerek nem tartják be a megállapodott határidőket, vagy kapacitáskorlátokat tapasztalnak; A Fisker jelentős késéseket tapasztalhat járművei tervezése, gyártása, hatósági jóváhagyása, bevezetése és finanszírozása terén; a Fisker azon képessége, hogy megvalósítsa üzleti modelljét, beleértve a tervezett termékeinek és szolgáltatásainak piaci elfogadását; a Fisker képtelen megtartani kulcsfontosságú személyzetet és további személyzetet alkalmazni; verseny az elektromos járművek piacán; a Fisker képtelen értékesítési elosztóhálózatot kialakítani; és képes megvédeni szellemi tulajdonjogait; valamint azokat a tényezőket, amelyeket a Fisker éves jelentésében a 10-K formanyomtatványról a „Kockázati tényezők” címszó alatt tárgyaltak az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (a „SEC”), kiegészítve a 10-Q űrlapról szóló negyedéves jelentésekkel és más jelentésekkel. és időről időre dokumentálja a Fisker-fájlokat a SEC-vel. Bármely jövőre vonatkozó kijelentés csak a megtételük időpontjára vonatkozik, és a Fisker nem vállal kötelezettséget arra, hogy a jelen sajtóközlemény dátuma utáni eseményeket vagy körülményeket tükröző előretekintő nyilatkozatokat frissítsen.

1 Az EPA szabványokat alkalmazó Fisker szimulációk alapján. A tényleges eredmények a külső környezettől, a kerékmérettől és a járműhasználattól függően változnak. Hivatalos EPA minősítések hamarosan.

2 A feltüntetett becsült árak az Egyesült Államok kontinentális területére vonatkoznak, és nem tartalmazzák a szállítási, pénzügyi, adó-, jogcím-, regisztrációs és egyéb kormányzati díjakat. A karbantartást nem tartalmazza. Az árak változhatnak, és az Ön végleges járműkonfigurációján alapulnak. Az árak nem tartalmazzák a kormányzati ösztönzőket, amelyekre Ön jogosult lehet.

Kapcsolatok

Fisker kapcsolattartó:
Amerikai média

[email protected]

Európai média:

[email protected]

Vevőszolgálat: [email protected]

Fisker Inc. kommunikációja:
Matthew DeBord

Sr igazgató, kommunikációs stratégia és történetmesélés

[email protected]

Rebecca Lindland

Kommunikációs igazgató

[email protected]

Franziska Queling

A PR európai regionális vezetője

[email protected]

Befektetői kapcsolatok:
Frank Boroch, a befektetői kapcsolatokért felelős alelnök

[email protected]

ChargePoint kapcsolattartó:
AJ Gosselin

Vállalati kommunikációs igazgató

[email protected]
[email protected]

Patrick Hamer

Tőkepiaci és befektetői kapcsolatokért felelős alelnök

[email protected]
[email protected]

hasonló hozzászólások

Leave a Reply