A Daimler Truck North America integrálja az Allison Transmission 3414 Regional Haul Series™ sorozatát alacsony kibocsátású földgázmotorral a Freightliner Cascadiába

0

Az Allison 3414 Regional Haul Series™ már elérhető a Cummins ISX12N motorral felszerelt Freightliner Cascadia Day Cab teherautókban

INDIANAPOLIS – (BUSINESS WIRE) – Az Allison Transmission örömmel jelenti be, hogy a Cummins ISX12N motorral párosított Allison 3414 Regional Haul Series™ (RHS) már megrendelhető a Daimler Truck North America (DTNA) 8. osztályú Freightliner Cascadia Day Cab-jában. 116 hüvelykes BBC) modell.


„Miután 2022 elején bevezettük az Allison 3414 RHS-t a Cascadia modellekbe, amikor a DD13 dízelmotorral párosították, úgy döntöttünk, hogy ügyfeleink izgatottan várják a további hajtáslánc-lehetőségeket” – mondta Steve Mignardi, a DTNA országúti szegmensének piacfejlesztési részlegének alelnöke. . “A 3414 RHS a Freightliner Class 8 platformjával és a Cummins földgázmotorjával kombinálva olyan iparágvezető megoldást kínál ügyfeleinek, amely maximalizálja a hasznos terhelést és a teljesítményt, miközben csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a motor zajszintjét.”

A díjnyertes 3414 RHS teljesen automata sebességváltót úgy tervezték, hogy növelje a jármű irányíthatóságát és manőverezhetőségét városi ciklusokban, és kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot biztosítson, miközben az Allison 3000 Highway Series™ sebességváltóhoz képest akár 8%-kal is javítja az üzemanyag-fogyasztást. A szegmens legkönnyebb sebességváltója, a 3414 RHS emellett 25%-kal gyorsabb gyorsulást biztosít a versenytárs automatizált kézi sebességváltókhoz (AMT) képest, miközben kiküszöböli az AMT-khöz kapcsolódó leállásokat is a tengelykapcsoló-cserék elkerülése révén. A teljesen automatikus architektúra több szállítást, rövidebb útvonal-időt és nagyobb termelékenységet eredményez, különösen gyakori indítás-leállás esetén.

„Az Allison büszke arra, hogy a DTNA-val együttműködve bővíti a flottáik termelékenységének optimalizálására, az üzemanyag-hatékonyság növelésére és a sofőrmegtartási arány növelésére törekvő ügyfelek számára elérhető lehetőségeket” – mondta Rohan Barua, az észak-amerikai értékesítésért, a globális csatornáért és az utánpiacért felelős alelnöke. Allison sebességváltó. „A nyomatékváltónk kiváló vezérlése alacsony fordulatszámon és a motor nyomatékának megsokszorozása kiváló indíttatást biztosít a földgázmotoroknak, míg elektronikus vezérlőink és sebességváltónk teljes teljesítményű váltást tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, javítsák a vezető kényelmét a könnyű kezelhetőség révén, és megőrizzék az iparág vezető teljesítményét.”

További információért az Allison 3414 regionális fuvarozási sorozatáról, látogasson el ide allisontransmission.com/3414.

Az Allison Transmissionról

Az Allison Transmission (NYSE: ALSN) a kereskedelmi és védelmi járművek meghajtási megoldásainak vezető tervezője és gyártója, valamint a közepes és nagy teherbírású teljesen automata sebességváltók legnagyobb globális gyártója. Javítsa a világ működését. Az Allison termékek széles körben használatosak, beleértve az országúti teherautókat (elosztó, hulladék, építőipar, tűzoltóság és vészhelyzet), buszokat (iskola, tranzit és autóbusz), lakókocsikat, terepjáró járműveket és berendezéseket (energia, bányászat és építőipari alkalmazások) és védelmi járművek (taktikai kerekes és lánctalpas). Az 1915-ben alapított cég székhelye Indianapolisban (Indiana, USA) található. A több mint 150 országban jelenlévő Allison regionális központja Hollandiában, Kínában és Brazíliában, gyártólétesítményei az Egyesült Államokban, Magyarországon és Indiában, valamint globális mérnöki erőforrásokkal rendelkeznek, köztük Indianapolisban, Indianában, Auburn Hillsben, Michigan és London az Egyesült Királyságban. Az Allisonnak emellett több mint 1400 független forgalmazója és kereskedője van világszerte. További információért látogasson el allisontransmission.com.

Kapcsolatok

Claire Gregory

Globális külső kommunikációs igazgató

[email protected]
(317) 694-2065

hasonló hozzászólások

Leave a Reply