A 4 legjobb jel, hogy autójának fényezésre vagy új festésre van szüksége

6
A 4 legjobb jel, hogy autójának fényezésre vagy új festésre van szüksége

A piros és a fekete sajnos a két legnépszerűbb szín egyike a járműveknél, amelyek mindegyike hajlamosabb a festék fakulására, mint bármely más szín. Ez azért van, mert mindkét szín több UV-sugarat képes elnyelni, ami felgyorsítja az öregedési hatásokat, miközben rontja a védőréteget. Tanácsok azoknak, akik rendelkeznek ezekkel a színekkel

1) Rendszeresen mossa le az autót, hogy elkerülje a szennyeződések felhalmozódását a fényezésen.

2) Parkoljon árnyékos helyen, hogy elkerülje a napfényt, például fedett parkolóban, kocsibeállóban vagy még jobb esetben garázsban. Igen, lehet parkolni a fák alatt, de ezek a madárürülék és a fanedv hírhedt helyszínei, amelyek erősen savasak lehetnek.

3) Használjon autótakarót, hogy megvédje autóját, ha éjszaka a felhajtón parkol, azok számára, akiknek nincs garázsuk. Az egyetlen probléma, hogy unalmassá válik állandóan letakarni az autót, bárhová is megy, és az autóját is veszélybe sodorja, ha valaki úgy dönt, hogy ellopja az autóját.

4) Javasolt: Óvja autója fényezését – mindig válasszon védőviasz bevonatot minden mosás után, mert ez némi védelmet ad a fényezésnek, ami leggyakrabban néhány héttől egy hónapig tart. Másrészt, ha az autó néhány hetente történő mosása túl sok kérés, akkor a nanotechnológiás festékvédelembe való befektetés a helyes út. Akár a kerámia, akár a grafén bevonat hosszú évekig tartó keménységet biztosít, és egy üvegszerű védőréteg védi a festéket. Ebben az a nagyszerű, hogy nem kell aggódnia az autó polírozása vagy viaszolása miatt a fényezés ideje alatt.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply