A 2024-es Nissan Rogue hibridre készül?

0
A 2024-es Nissan Rogue hibridre készül?

A 2024-es Nissan Rogue folytatódik a frissítésekkel. Ez a modell azonban még nem kap jelentősebb frissítést. Ha nem tudná, a Rogue 2020-ban egy új generációt mutatott be, amely új, merészebb megjelenést, felfrissített belső teret és még sok mást kínál. Emiatt az újratervezés még mindig nem szerepel a kártyákon. A Nissan mindenesetre szállít néhány apróbb frissítést, mind a be-, mind a külső oldalon.

Másrészt egy drámai változás a hírek szerint úton van. Hibrid hajtáslánc opcióról beszélünk. Ez egy ismerős ePower hibrid rendszer lesz, de ez még nem hivatalos. Ez a kompakt SUV továbbra is olyan modellekkel vetekszik, mint a Ford Escape és a Toyota RAV4. Ha egy praktikus és megbízható SUV-t keres, amelyben öt személy elfér, a Rogue lehet a válasz.

Nissan Rogue Facelift

A 2024-es Nissan Rogue néhány szerény látványfrissítést vezet be. Ennek eredményeként a következő modellnek a márka legfrissebb formanyelve alapján ismerős megjelenést kell kapnia. Meglehetősen tisztességesnek tűnik, és csak kisebb kozmetikai fejlesztésekre, új külső színekre és új csomagokra számíthatunk.

Néhány dolog azonban a bőr alatt megváltozik. Ez a SUV továbbfejlesztett CMF alvázra épül, és élvezetesebb vezetni, mint az előző modellt. A kezelhetőség javult, így sokkal jobb menetminőségre számítunk.

Belső frissítések

A belső elrendezés nagyrészt megmarad, ami egyáltalán nem meglepő. Még az alacsonyabb felszereltségi szinteken is nagyon szépek az anyagok. Rengeteg technológiai és kényelmi szolgáltatás is rendelkezésre áll, hogy ez a SUV még elegánsabb legyen. Technikai szempontból ez a crossover SUV olyan szokásos dolgokat kínál, mint az Apple CarPlay, az Android Auto, a Bluetooth, a négy hangszórós audiorendszer és számos USB-port.

A felső felszereltségi szintek azonban nagyobb információs és szórakoztató érintőképernyőt, 10 hangszórós Bose hangrendszert, digitális műszercsoportot, bőrüléseket és panorámás napfénytetőt biztosítanak majd. A következő modell néhány frissítést fog tartalmazni, és további biztonsági frissítésekkel kell számolnia.

2024-es Nissan Rogue belső

A motor specifikációi és pletykák

A motorháztető alatt ez a modell különféle hajtásláncokkal kapható. Úton van a hibrid hajtáslánc, ami a legjelentősebb frissítés. Ennek köszönhetően a 2024-es Nissan Rogue nagyobb teljesítményt és jobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít. A hallottak szerint ugyanaz a hibrid rendszer lesz, ami jelenleg elérhető az X-Trail változatban. Ez egy jól ismert Nissan ePower hibrid beállítás.

A gázmotor és az elektromos motor kombinációja körülbelül 215 lóerőt és 245 lb-ft nyomatékot biztosít majd. Ez több mint elég ehhez a kis crossover SUV-hoz. Ezen felül marad egy 1,5 literes gázmotor, amely 200 lóerőt és a szilárd tüzelőanyag-fogyasztásnál is többet nyújt. Ennek ellenére várjuk a hivatalos megerősítést.

2024-es Nissan Rogue újratervezés

2024-es Nissan Rogue ár és megjelenési dátum

Az új, 2024-es Nissan Rogue ára 28 000 dollár körül kezdődik. Ez a modell 2023 végén, valószínűleg idén ősszel kerül a piacra. Remélhetőleg a Nissan az elkövetkező hetekben további részletekkel fog szolgálni, beleértve a pletykák szerint megjelent hibrid változat megerősítését is.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply