A 2024-es Nissan Pathfinder bemutathatja az AWD hibrid modellt

0
A 2024-es Nissan Pathfinder bemutathatja az AWD hibrid modellt

A közelgő, 2024-es Nissan Pathfinder néhány fontos frissítést készül bemutatni. A legnagyobb fejlesztés egy hibrid hajtáslánc legyen. Ezen felül a jelentések szerint minden felszereltségi szint standard AWD rendszert kínál. A Nissan Pathfinder egy közepes méretű SUV/ Hagyományos, hiszen három évtizede mutatták be először.

Tágas és kényelmes belső teret kínál akár hét utas számára, és sokoldalúságáról és kiváló terepjáró képességeiről ismert. A Pathfinder legújabb generációja megbízható V6-os motorral és számos modern kötelező funkcióval van felszerelve. A japán autógyártó a következő hónapokban további részleteket árul el. Amíg ez megtörténik, itt van minden, amit tudnia kell erről a lenyűgöző SUV-ról.

Kisebb kozmetikai fejlesztések

Az új hibrid hajtásláncon kívül nem gondoljuk, hogy a 2024-es Nissan Pathfinder jelentős fejlődésen megy keresztül. Az általános megjelenésnek változatlannak kell maradnia, így ismét jelen van a jelenlegi tervezési nyelv. A Pathfinder sportos, de kifinomult megjelenésű.

A D-platform is megmarad, de a Nissan fejlesztheti a mechanikát. Bár nincs nagy agilitás, kellemes és sima futást biztosít, a kezelhetőség pedig lényegesen jobbnak tűnik, mint az előző verzióban. A számos felszereltségi szintnek köszönhetően számos izgalmas változat közül választhat. A 2024MY-nek kisebb vizuális frissítésekkel, új színekkel és esetleg új megjelenési csomaggal kell rendelkeznie.

A belső tér fontosabb frissítéseket kap

A belső tér is enyhe frissítéseket kap. Ez egy minőségi belső tér, sok hely minden utas számára. A műszerfal modern, az infotainment rendszer naprakész, és minden elegánsnak és egyenesnek tűnik. Az alap 2024-es Nissan Pathfinder nyolc hüvelykes érintőképernyővel, Android Auto-val, Apple CarPlay-vel, számos USB-porttal és Bluetooth-al érkezik.

Másrészt a kilenc hüvelykes kijelző opcionális, a háromzónás klímaberendezés, a prémium Bose hangrendszer és a 12,3 hüvelykes digitális műszercsoport mellett. A Nissan további alapfelszereltséggel, új technológiai csomaggal és esetleg új belső színsémával készül.

2024-es Nissan Pathfinder belső

Nissan Pathfinder motor jellemzői, AWD, hibrid

Kezdetben a 2024-es Nissan Pathfindernek hibrid hajtásláncot kell kapnia. Ez nem hivatalos, de sok hiteles forrás beszámol róla. Sőt, a Nissan minden felszereltségi szinten AWD rendszer bevezetését tervezi, ami fontos frissítés lehet. Marad a 3,5 literes V5-ös motor, amely 285 lóerőt és 260 lb-ft nyomatékot produkál. A Nissan sima, kilencfokozatú automata sebességváltót is kínál.

A menetminőség nagyon jó, még az off-road Rock Creek változatnál is. Ez a modell valamivel több energiát termel. Ami az üzemanyag-hatékonyságot illeti, a Nissan Pathfinder 20 mpg-t kap városban és 27 mpg-t autópályán. A hibrid változat javítani fogja ezeket a számokat, kétségtelenül.

2024 Nissan Pathfinder Rock Creek

2024-es Nissan Pathfinder ár, megjelenési dátum

Az új, 2024-es Nissan Pathfinder ára továbbra is megmarad, tehát 37 500 dollár körüli árral kell számolni. Az értékesítés később, 2023-ban kezdődik. A hibrid változatról tájékoztatjuk Önt, amint a Nissan minden részletet felfed.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply