A 2024-es Mazda CX-5 a pletykák ellenére folytatja útját

0
A 2024-es Mazda CX-5 a pletykák ellenére folytatja útját

A közelgő 2024-es Mazda CX-5 végül is megtörténik. Ha nem tudná, sok jelentés szerint a Mazda azt tervezi, hogy lemond a CX-5 modellről, mert a CX-50 változat már fut. Most azonban úgy tűnik, hogy a CX-5 folytatja a gyártást. Ha ez igaz, további frissítésekre számítunk. A Mazda CX-5 a japán Mazda autógyártó által gyártott kompakt crossover SUV. Először tíz éve mutatták be, és azóta számos frissítésen és újratervezésen esett át.

A CX-5 többféle motoropcióval kapható, és kézi vagy automata sebességváltóval is elérhető. A CX-5 agilis kezelhetőségéről, kényelmes utazásáról és stílusos kialakításáról ismert, amely magában foglalja a márka jellegzetes „Kodo” formanyelvét. Népszerű választás a kompakt SUV-szegmensben, és a kritikusoktól és a fogyasztóktól egyaránt nagy dicséretet kapott.

Két motorváltozat továbbra is elérhető

A 2024-es Mazda CX-5 valószínűleg megtartja a jelenlegi motorválasztékot. A 2,5 literes benzinmotor továbbra is jelen van. Bár az opcionális motor sokkal jobb opció, még így is 190 lóerős teljesítményre képes. A CX-5 változat egy 225 lóerős opcionális négyes turbómotort tartalmaz. Az azonos hatfokozatú automata váltót mindkét motor használja.

Amint azt korábban kijelentettük, a menetminőség jó, és ennek a crossovernek az alapfelszereltségű összkerékhajtási rendszerét nagyra értékeljük. Az alapmodell üzemanyag-fogyasztása 24 mérföld/gallon városban és 30 mérföld/gallon autópályán. Másrészt az opcionális egység autópályán 27 mpg, városban pedig 23 mpg lesz.

Mazda CX-5 belső változások

A Mazda jártas abban, hogy kellemes belső teret biztosítson számos függőleges kényelemmel. A hamarosan megjelenő, 2024-es Mazda CX-5 néhány belső frissítést kap. Ez a crossover rendkívül prémium megjelenésű, magas szintű kényelmet és számos csúcstechnológiát kínál. A legújabb modell lenyűgöző műszerfallal és rendkívül modern és funkcionális műszerfallal rendelkezik.

Egy új modell először több alapvető, majd több opcionális funkciót kaphat. A peron megmarad, így ugyanarra az utastérre számíthatunk, mint a távozó modellben. A Mazda CX-5 ideális modell az Ön számára, ha nem engedheti meg magának egy luxus crossover SUV-t, mivel magas fokú luxust kínál megfizethető áron.

2024 Mazda CX-5 belső

Vizuális frissítők

Az új Mazda CX-5 nem kap jelentős átalakítást. Hamarosan azonban esztétikai módosításokra lesz szükség. A dizájn nyelve többnyire változatlan marad, de a Mazda javíthat néhány külső elemen, például a fényszórókon és a hátsó lámpákon. Új, opcionális kerekek is érkezhetnek.

Ez a crossover még nem igényel jelentős átalakítást, mert az esztétikailag versenyképesnek és előkelőnek tűnik. A CX-5 modell sima vezetést kínál, és szakszerűen ötvözi a sportos dizájnt a kifinomult személyiséggel. Az új külső festéseken és az új csomagokon kívül keveset számítanak a kozmetikai fejlesztésekre.

2024-es Mazda CX-5 műszaki adatok

2024 Mazda CX-5 Megjelenés dátuma és ár

Ami az árat illeti, a következő, 2024-es Mazda CX-5 körülbelül 26 000 dollárról indul. A pontos kikiáltási árat nem tudjuk, de az árakat illetően kisebb változásokra számítunk. Az értékesítés a nyár végén, vagy kora ősszel kezdődik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply