A 2024-es Jeep Avenger egy új elektromos crossover

1
A 2024-es Jeep Avenger egy új elektromos crossover

A közelgő 2024-es Jeep Avenger a márka új modellje. Pontosabban egy teljesen elektromos crossover SUV-ról van szó. A Bosszúálló névtáblát a Dodge használta a korábbi évtizedekben. Míg a Dodge Avenger szedán volt, ennek a modellnek semmi köze nem lesz a korábban említett autóhoz. Egyébként nem tudjuk, hogy a Jeep valóban használni kívánja-e a Bosszúálló nevet.

Mindenesetre készül egy új elektromos jármű, és elég érdekes modell lesz. A Jeep Avenger elegáns megjelenésű lesz, nagyon modern jegyeket, egyenes belső teret és még sok minden mást kínál. A Jeep egy- és kétmotoros változatokat kínál majd, és egyes jelentések hibrid változatot is jósolnak.

A Jeep Avenger csodálatosan néz ki

A vadonatúj 2024-es Jeep Avenger lesz a márka első teljesen elektromos modellje. Ennek eredményeként nem meglepő, hogy a cég legújabb architektúráján fog alapulni, amely számos előnnyel jár, kezdve a nagyobb akkumulátorokkal, amelyek megfelelő töltési képességeket biztosítanak. Az új Avenger modell modernnek tűnik, miközben hű marad a Jeep klasszikus stílusához.

A SUV strapabíró megjelenésű, és bár számos modern elem hangsúlyozza a modell teljesen elektromos jellegét, számos felismerhető elem is található, köztük a híres hétrés hűtőrács. A Jeep Avenger nem nagy, de nem is túl kicsi. Pontosabban ez a modell valamivel rövidebb lesz, mint a jelenlegi Renegade.

Belső Szemle

Bár a képek nem hivatalosak, jól sejtjük, milyen modern és egyenes kialakítású lesz a kabin. A 2024-es Jeep Avenger karcsú és jellegzetes lesz, különösen a műszerfal. Ez az új műszerfal, bár leegyszerűsített, nem csak az érintőképernyős kezelőszervekre támaszkodik, mivel a középső veremben továbbra is jó néhány fizikai vezérlő található.

Egyes jelentések alapkivitelben 10,25 hüvelykes érintőképernyőt jósolnak, de ez messze nem hivatalos. Kétségtelen, hogy az új modell egy csomó más csúcstechnológiás szolgáltatást is tartalmaz majd. A Jeep különféle vezetést segítő segédeszközöket és számos opcionális felszerelést kínál, amelyek közül néhány fényűző lesz.

2024-es Jeep Avenger belső

Hatótávolság, üzemmódok és töltés

A közelgő, 2024-es Jeep Avenger logikusan a meglévő technológiák egyikét fogja alkalmazni. Ezért arra számítunk, hogy ismerős akkumulátorcsomagokat fogunk látni, valószínűleg egy 54 kWh-s egységet. Ez az akkumulátor alapfelszereltség, és körülbelül 250 mérföldes hatótávolságot tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Nem tudjuk, mennyivel nagyobb az opcionális akkumulátorcsomag. Jó hírű jelentések szerint elérhető az egyenáramú gyorstöltés, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az Avenger modelljét körülbelül fél óra alatt 0%-ról 60%-ra töltsék.

Az egymotoros rendszer teljesítménye 115 LE és 190 lb-ft nyomatéka lesz. A kétmotoros konfiguráció lényegesen többet fog produkálni, és szabványos AWD-beállítást kínál. A Jeep híres SelecTerrain rendszere megtalálható a kínálatban, amely számos vezetési módot kínál, beleértve a jobb terepképességet.

2024-es Jeep Avenger sorozat

2024-es Jeep Avenger ára és megjelenési dátuma

A 2024-es Jeep Avenger ára nem lesz túl drága. A pontos ár azonban korántsem hivatalos. Ez az elektromos crossover SUV a jövő év első negyedévében kerül a kereskedésekbe. Amíg ez meg nem történik, a Jeep minden fontos részletet felfed, beleértve a jármű árát és specifikációit is.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply