A 2024-es Infiniti QX80 lesz a következő generációs modell

0
A 2024-es Infiniti QX80 lesz a következő generációs modell

A következő, 2024-es Infiniti QX80 2023 második felében veszi át a jelenlegi modell helyét. Néhány jelentős változás történik majd. Jelenleg a QX80 egy olyan modell, amely sok mindent kínál, és meglehetősen megbízható. A QX80-nak azonban vannak nyilvánvalóan régi alkatrészei, így az Infiniti néhány érdekes frissítést tervezett.

A legújabb jelentések azt mutatják, hogy ez egy teljesen új modell lesz, és nem lesz olyan hasonló az Armadához, mint korábban. Bár még mindig nem tudjuk pontosan, hogyan fog kinézni a következő generáció, egy igen drága SUV-ra számítunk, kifinomult dizájnnal.

Infiniti QX80 külső újratervezés

A közelgő 2024-es Infiniti QX80 nem csak egy átalakítást fog kapni. Ez a modell hamarosan befolyásolni fogja egy márka jövőbeli megjelenését, legyen szó esztétikáról, belsőépítészetről vagy technológiáról. Az Infiniti QX80 SUV végre egyedi megjelenést kap, hiszen nem fog annyi funkciót és stílusjegyet megosztani a Nissan Armadával.

Sajnos még nem tudjuk, hogyan fog kinézni az új QX80. A platform, a hajtáslánc és más mechanikai alkatrészek csak néhány a két modell közös jellemzői közül. Jelenleg nehéz megmondani, hogy ez azt jelenti-e, hogy az új QX80 más platformon fog futni. Mindenesetre újratervezés jön, szóval számíts egy vadonatúj QX80 modellre.

Belső frissítések

A 2024-es Infiniti QX80 utasterének kialakítása hasonló fejlesztést igényel. Jelenleg ez a SUV háromsoros elrendezésű, hét utas számára fér el. A belső tér csúcsminőségű belső elemekkel van felszerelve, az építési minőség pedig lenyűgöző. Az Infiniti azonban még jobb belső teret fog nyújtani, mivel egyes alkatrészek elöregedtek.

Az Infiniti ezért új kárpitozást, nagyobb érintőképernyős opciókat és további alapfunkciókat kap. Az új architektúra valamivel több belső teret biztosíthat, bár nem tudjuk biztosan, hogy a QX80 SUV nagyobb lesz-e, mint a korábbi modell.

2024 Infiniti QX80 belső

Az ikerturbós motor helyettesítheti az öregedő V8-at

A motor talán a legfontosabb része a 2024-es Infiniti QX80-nak. Hosszú idő után lecserélik a jelenlegi 5,6 literes V8-ast. A csere azonban továbbra is rejtély marad. A legfrissebb jelentések szerint a Nissan Z 3,0 literes duplaturbós motorja az egyik lehetséges versenyző. Az új QX80-nak nagyobb nyomatékú hajtásláncra van szüksége, annak ellenére, hogy a 400 LE-s motor kiváló gépezet.

Igen, a 350 lb-ft csavarási teljesítmény lényegesen kisebb, mint az előző V8-asé, amely 415 lb-ft. A vadonatúj 3,8 literes V6-os turbófeltöltős változata, amely a Frontier kisteherautóban debütált, a második legvalószínűbb eredmény. Emellett 10 sebességes automata váltó is elérhető lesz.

2024-es Infiniti QX80 ár

2024 Infiniti QX80 Megjelenés dátuma és ár

Árát tekintve nem lesz olcsó a hamarosan megjelenő, 2024-es Infiniti QX80, ugyanis a kikiáltási ára 71 000 dollár körül mozog. Ez a modell biztosan többe fog kerülni, mint elődje, ami egy jelentős átalakítás után teljesen ésszerű. Ennek ellenére nem mindenki engedheti meg magának ezt a prémium SUV-t. Az értékesítés mindenesetre jövő ősszel kezdődik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply