A 2024-es Honda Passport AWD rendszert kap

0
A 2024-es Honda Passport AWD rendszert kap

A közelgő 2024-es Honda Passport néhány kisebb frissítést kap. Ez a modern, közepes méretű SUV valamikor 2023 második felében jelenik meg az utakon. Ezen felül a legjobb esetben is kisebb vagy enyhe frissítésekre számítunk. Két üléssorban öt ember fér el, a Passport pedig jó szintű kényelmet biztosít. Megbízható V6-os motort, négy beállítási lehetőséget és hangulatos belső teret kínál.

Ez a névtábla majdnem három évtizede kapható, ami meglehetősen lenyűgöző. A jelenlegi generációt négy éve mutatták be. Ezért az új generációs Passport nincs is olyan messze. Ennek ellenére a következő verzió néhány enyhe frissítést kap. A Passport SUV a kisebb Honda CR-V és a nagyobb Honda Pilot között helyezkedik el.

Honda Passport specifikációk, váltó, AWD

A 3,5 literes V6-os gázmotor, amely a 2024-es Honda Passportot hajtja, még mindig erős teljesítményt nyújt. Ez a motor akár 26 lb-ft nyomatékot és 280 lóerőt is képes generálni. A csere küszöbön áll, mert valóban régi termék. Új motorválaszték azonban nem lesz elérhető a 2024-es Passporthoz. Ezenkívül ugyanaz a 9 sebességes automata sebességváltó továbbra is a helyén van. A menetminőség jó, a sebességváltó simán és halkan vált.

Nem hivatalosan a Honda minden felszereltségi szinthez szabványos AWD rendszert biztosít. 19 mpg városban és 24 mpg autópályán átlagos a közepes méretű SUV-szegmensben. A maximális vontatási kapacitás körülbelül 5000 font. Ismét egy új motor készül, de 2025-ben lesz elérhető.

Belső felfrissítés

A következő 2024-es Honda Passport egy nagy utastér-frissítést kaphat. Kezdetben a belső elrendezés egyáltalán nem változik, és kétsoros, ötüléses elrendezést kínál majd. Mivel az architektúra azonos, a jármű méretei és utastere sértetlenek. Az új technológia és egy teljesen új színséma mellett a Honda drágább anyagokat is szeretne használni. De még ne számíts jelentős frissítésre.

A belépő szintű modell továbbra is szabványos 8 hüvelykes infotainment kijelzővel, Bluetooth-szal és Android Auto/Apple CarPlay-vel van felszerelve. A felső felszereltségi szinteken bőrülések, napfénytető, Wi-Fi és környezeti világítás található. Új infotainment rendszer kerül a kínálatba, és a Hondának további vezetést segítő eszközöket kell szállítania opcionálisan.

2024 Honda Passport belső

Külső változások

Ami a külső megjelenést illeti, az új, 2024-es Honda Passport dobozos megjelenéssel és modern stílussal folytatódik. Az arcplasztika azonban meglehetősen csekély lesz. Ezért a Honda kisebb kozmetikai fejlesztéseket tervez, beleértve az új külső színeket is. Ráadásul az elülső burkolat kisebb módosításokat, például valamivel szélesebb hűtőrácsot szenved el.

A Black Edition a TrailSport felszereltségi szint mellett lesz a kínálatban. Ennek köszönhetően választhat az alapkialakítás között, vagy választhat elegánsabb vagy sportosabb megjelenést. Mint említettük, a jelenlegi platform megmarad, így a Passport SUV középkategóriás modell marad.

2024-es Honda Passport színek

2024-es Honda Passport megjelenési dátum és ár

A közelgő, 2024-es Honda Passport körülbelül 44 000 dollárba fog kerülni. Ezért az ár változatlan marad. A következő generációs modell azonban nincs olyan messze, mivel az új generációs Passport várhatóan 2024 végén érkezik. Ami a 2024MY-t illeti, a Honda idén nyáron fogja kiadni.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply