A 2024-es GMC Yukon kémtesztelés kiterjedt álcázással

0
A 2024-es GMC Yukon kémtesztelés kiterjedt álcázással

A GMC teljes méretű SUV-jának hatodik generációja, a Yukon valamikor jövőre debütál. Felkerültek az első képek a nyilvános tesztelés alatt álló 2024-es GMC Yukon SUV prototípusról, amelyeken a jármű kiterjedt álcázása látható. Észrevettünk néhány módosítást, és a frissített Yukon egy új dizájnnal rendelkező tetőbordás antennát is tartalmaz majd.

Emellett az első és a hátsó burkolatot is újratervezték, és a GM Ultra Cruise automatizált vezetési rendszere hamarosan további funkciókat is kínálhat. A vezetési helyzetek 95 százalékában ez a rendszer jobb lesz, mint a jelenlegi GM Super Cruise rendszer.

2024 GMC Yukon arcplasztika

Hatalmas mérete ellenére a 2024-es GMC Yukon gyönyörűen néz ki. Esztétikailag meglehetősen kifinomult, tartós és gazdag légkört áraszt. Az AT4-es burkolat terepjárós megjelenést kölcsönöz a felülvizsgált elülső burkolatnak, amely javítja a jármű megközelítési szögét, míg a Denali-változatok előkelőbbnek tűnnek.

Az új Denali Ultimate egyedi külső jellemzőkkel rendelkezik, beleértve a sötét „Vader Chrome” díszítést és az egyedi 22 hüvelykes kerekeket. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Ford Expeditionhez hasonlóan ez a modell is két alternatív tengelytáv-hossz között ad lehetőséget a vásárlóknak. A meghosszabbított Yukon XL nagyobb, mint a standard modell, köszönhetően a 15 hüvelykkel hosszabb tengelytávnak.

Több kényelem

2024-ben a GMC a következőre összpontosít. Háromsoros üléskonfigurációjával a Yukon utastere elegendő helyet biztosít az utasok és holmijaik számára. Ha ezután is több hely kell, a cég XL-es változatot is kínál, hosszabb tengelytávval. A lehajtható székek megnövelik a tárhelyet.

A Yukonban általában nyolc ember számára találnak ülőhelyet. Ha elöl szerzi meg a padkát, kilenc ember fér el, de ha a második sorban kapja meg a kapitányi székeket, akkor csak heten. A 10,2 hüvelykes kijelző, valamint az Android Auto és az Apple CarPlay vezeték nélküli csatlakozása alapfelszereltség. Hat USB-csatlakozó, SiriusXM rádióvétel és egy 12 hüvelykes képernyővel ellátott digitális mérőműszer is található.

2024 GMC Yukon belső

2024-es GMC Yukon motor specifikációi

Az új, 2024-es GMC Yukont egy 5,3 literes V8-as hajtja, amely alapfelszereltségként 355 lóerőt és 383 font láb nyomatékot ad le. Az AT4 legköltségesebb változata, a Denali azonban erősebb, 6,2 literes V8-as motorral van felszerelve. Ennek a modellnek a teljesítménye eléri a 420 lóerőt és a 460 font forgatónyomatékot, ha prémium 91 oktánszámú benzinnel működik.

Végül egy soros hatos dízelmotor is elérhető extra hajtásláncként, amely 277 lóerőt és 460 font forgatónyomatékot tud biztosítani. A hatékonyság jelentősen megnövekedett a korábbi verziókhoz képest. Az AT4 kivételével, amely alapfelszereltségként 4WD-vel érkezik, minden modell 10 sebességes automata sebességváltóval és hátsókerék-hajtással (RWD) rendelkezik.

2024 GMC Yukon hátul

2024-es GMC Yukon ár, megjelenési dátum

A hátsókerék-hajtású, normál 2024-es GMC Yukon induló MSRP-je 51 500 dollár. Az úticél díja nem jelenik meg a megjelenített árban. A 75 200 dollártól induló, négykerék-hajtású Denali XL opciókkal kiegészítve megközelítheti a 82 000 dollárt.

A GMC Yukonhoz hasonló járművek az új Toyota Sequoia és a Nissan Armada. Egy Ford Expedition kikiáltási ára viszont 53 000 dollár. Az új modell a rendelkezésre álló adatok szerint valamikor 2023 második felében kerülhet a polcokra.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply