A 2024-es GMC Terrain kisebb frissítést kap, mielőtt a következő generációs modell megérkezne

1
A 2024-es GMC Terrain kisebb frissítést kap, mielőtt a következő generációs modell megérkezne

A 2024-es GMC Terrain kisebb frissítésekkel folytatja útját. Ha nem tudná, a gyártó elkészíti az új generációs modellt, aminek 2025-ben kell megérkeznie. Ez egy nagyon megbízható SUV, hiszen 2009 óta van jelen.

A kompakt SUV nagyon jó választás, hiszen praktikus modell, magas szintű kényelemmel, kellemes utazással, jó biztonsági besorolással, átlagon felüli üzemanyag-hatékonysággal. A frissítések korántsem lesznek jelentősek, de a GMC-nek be kell vezetnie egy-két finomítást, mind belül, mind kívül. Minden további nélkül itt van minden, amit tudnia kell.

A GMC terep belső jellemzői

Mivel valószínűleg ez lesz a generáció utolsó gyártási éve, sok változásra nem számítunk. Tehát az alapmodelleket olyan finomságokkal kell ellátni, mint a 7 hüvelykes érintőképernyő, a vezeték nélküli Apple CarPlay és más alapvető funkciók. Opcionálisan elérhető Wi-Fi, prémium hangrendszer és még sok más.

Az opciók között olyan finomságokat találhatunk, mint a 8 hüvelykes érintőképernyő, a vezeték nélküli eszköztöltés, a 8 hüvelykes digitális műszercsoport és a napfénytető. Általában a GMC Terrain egy jól felszerelt modell, magas szintű kényelemmel és tágas kabinnal. Sőt, ez a modell tele van vezetőtámogató segédeszközökkel, amelyek jó biztonsági besorolást nyújtanak. Ennek ellenére csak néhány apróbb frissítésre számítunk.

Külső arcplasztika

Vizuálisan a 2024-es GMC Terrain úgy fog kinézni, mint a kifutó modell. Ez nem rossz, mivel ez a SUV nagyon modernnek és egyenesen néz ki. Az új generációs Terrain azonban már készül, ezen a verzión lesz egy-két apróbb finomítás. Az E2 architektúra megmarad, így a jármű méretei is megegyeznek.

Az elülső burkolat agresszívabb megközelítést kapott, egyedi fényszórókkal és felismerhető hűtőrácskal. Még a hátsó rész is könnyen felismerhető az ismerős hátsó lámpákkal. Egy új verzió néhány új külső festéket, és valószínűleg új opcionális csomagokat is bevezethet. Emellett a Terrain nem szenved kozmetikai frissítéseket.

2024 GMC Terrain specifikációk

Motor specifikációk, sebességváltó

A 2024-es GMC Terrain motorja is megmarad. Ez egy jól ismert és megbízható 1,5 literes turbó-négyes benzinmotor. Ez az egység a közelmúltban további teljesítménynövekedést kapott, így most körülbelül 175 lóerőt és 203 lb-ft nyomatékot ad le. Nem sok, de a Terrain SUV szilárd teljesítményt nyújt. A cél a jobb üzemanyag-fogyasztás elérése. Jelenleg ez a modell 24 mérföld/gallon sebességet ér el a városban és 29 mérföld/gallon autópályán.

Választható egy 2,0 literes négyes turbómotor 252 LE-vel és 260 lb-ft nyomatékkal. A GMC továbbra is 9 sebességes automata sebességváltót kínál. Ami a vontatási kapacitást illeti, a Terrain SUV körülbelül 1500 fontot kínál, míg a maximális vontatási kapacitás körülbelül 3500 font A korábbiakhoz hasonlóan az FWD rendszer alapfelszereltség lesz, és az AWD beállítása opcionális lesz.

2024 GMC Terrain AT4

2024 GMC terep ár és megjelenési dátum

A közelgő 2024-es GMC Terrain ára 30 000 dollár körül kezdődik, vagy valamivel ez alatt. A változtatások valóban csekélyek, így az árnak változatlannak kell maradnia. Az értékesítés 2023 végén kezdődik, míg a következő generációs Terrain jövő nyáron jelenik meg az utakon.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply