A 2024-es Ford Explorer esztétikai és technológiai frissítéseket fog kapni

3
A 2024-es Ford Explorer esztétikai és technológiai frissítéseket fog kapni

Úgy tűnik, hogy a közelgő 2024-es Ford Explorer jövőre valószínűleg nem kap teljes felújítást. Úgy tűnik azonban, hogy a közelgő SUV-n esztétikai és technológiai frissítések és változtatások várnak. Ha nem tudná, az Explorer egy népszerű, közepes méretű, 3 soros SUV, amely széles motorválasztékkal kapható.

A kínálatban szerepel egy üzemanyag-szippantó hibrid is, amely a kínálat csúcspontja. Lehetséges, bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy valamikor egy plug-in hibrid (PHEV) és EV-változatok is csatlakoznak a kínálathoz. Várakozásaink szerint a belépő szintű Ford Explorer kikiáltási ára körülbelül 33 000 dollár lesz.

Újratervezik a 2024-es Ford Explorert?

A kifutó modellhez képest az új, 2024-es Ford Explorer már csak a megjelenés tekintetében tér el. Sajnos csak néhány olyan kémlövés van, ahol az elkapott prototípus erős álcázást visel.

Minden bizonnyal azt várjuk, hogy egy frissített első burkolatot vezet be új hűtőrácstal és fényszórókkal. Az ST változat fogja kihozni a legtöbbet a frissítésekből. Ez a változat a sok módosításnak köszönhetően sportosabbnak tűnik. A Ford számos opcionális csomagot is bevezet.

Modern belső

Az új, 2024-es Ford Explorer nagyszerű választás, ha egy közepes méretű háromsoros SUV-t keres. Ez a modell modern és tágas utasteret kínál akár hét utas számára. Az alapfelszereltség része az intuitív SYNC 4 infotainment rendszer is, amely már most is az egyik legjobb rendszer kategóriájában. Tehát ne lepődjön meg, ha a Ford az eddigieknél több szabványos technikai elemet ad hozzá.

Általában azt várjuk, hogy szabványos vezeték nélküli töltést, vezeték nélküli okostelefon-csatlakozást és 12 hüvelykes infotainment képernyőt fogunk látni. A biztonságot a Co-Pilot360 vezetőtámogató funkciói is fokozzák. A csomag tartalmazza az elülső ütközés figyelmeztetését és a holttér-figyelést, az utánfutó lengésszabályozását, az emelkedőn való elindulást segítő rendszert, az ütközés utáni fékezést és a légzsákok átfogó készletét.

2024 Ford Explorer belső

2024-es Ford Explorer motoropciók

Az új, 2024-es Ford Explorert egy turbófeltöltős, 2,3 literes, 4 hengeres motor hajtja, amely 300 lóerőt és 310 lb-ft nyomatékot ad le. Új lehetőség az automatikus leállítás/újraindítás funkció ennél a motornál, amely üzemanyagot takarít meg alapjáraton. A Limited és Platinum modellek azonban erősebb és üzemanyag-barátabb hibridet kínálnak. Ez a modell szívó, 3,3 literes V6-os motort használ villanymotorral. Összesített összteljesítménye 318 lóerő.

Turbófeltöltős 3,0 literes V6-os motor hajtja az ST modellt, teljesítménye 400 lóerő. Érdemes megemlíteni, hogy opcionálisan elérhető az összkerékhajtás (AWD). Minden Explorer 10 sebességes automata sebességváltóval rendelkezik, amely az egyik legjobb a piacon. Az említett motorok mellett az elektromos autókhoz hasonlóan a plug-in hibrid (PHEV) változat is készül.

2024 Ford Explorer hátsó

2024 Ford Explorer ár, megjelenési dátum

A 2024-es alapkivitelű Ford Explorer állítólag hátsókerék-hajtású lesz, és 33 000 dollártól indul, plusz a rendeltetési díj. Az összkerékhajtás további 2000 dollár. Javasoljuk, hogy lépjen fel az XLT burkolatra, ami körülbelül 35 000 dollár.

A hibrid viszont a hátsó meghajtású Limited változatban több mint 50 ezer dollár. Az alapfelszereltséghez tartozó összkerékhajtású platina felső burkolat ára 55 740 dollár. A legdrágább Explorer modellek ugyanabban a pályán vannak, mint a közeledő luxusterepjárók, mint a Lexus RX, Acura MDX és Genesis GV80.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply