A 2024-es Ford Bronco készen áll az első ciklusközi arcfeltöltésre

0
A 2024-es Ford Bronco készen áll az első ciklusközi arcfeltöltésre

A Ford nagy döntést hozott a Bronco SUV visszatérésével. Ez egy ikonikus modell, nem csak az OJ miatt. Ez a modell három évtizeden át, 1966-tól 1996-ig volt forgalomban. 2021-ben teljesen új modellként tért vissza. Most már úton van a 2024-es Ford Bronco, és ez a modell fogja megtenni az első enyhe frissítéseket.

Az újratervezés még messze van, de a ciklus közepén végrehajtott fejlesztések jelentősen felfrissítik a Bronco megjelenését. Továbbra is választhat két- és négyajtós beállítás között, és a Bronco is számos felszereltségi szintet kínál. Három motorválasztékkal a Bronco komoly terepjáró, különösen a Raptor változata. A cél a Jeep Wrangler riválisa, így alig várjuk, hogy mit hoz mindkét modell jövője.

Belső frissítések

A 2024-es Ford Bronco többet nyújt egy modern és kényelmes belső térnél. A műszerfal egyszerű, de egyenesen néz ki. Bár strapabíró megjelenésű, az anyagok átlagon felüliek, a felépítése pedig kiváló. Ezenkívül ez a Bronco számos technikai és kényelmi szolgáltatással rendelkezik, amelyek kényelmessé és egyszerűvé teszik az életet.

Technikai szempontból a Bronco SUV szabványos 8 hüvelykes kijelzőt kínál. Ezenkívül az infotainment rendszer támogatja az Android Auto-t és az Apple CarPlay-t. A Blue Oval Wi-Fi hotspotot, Bluetooth-t, távoli kulcs nélküli beléptetést és nyomógombos indítást biztosít. Válasszon a felső felszereltségi szintek közül, és kap egy nagyobb, 12 hüvelykes érintőképernyőt, egy 12 hüvelykes digitális műszercsoportot és kétzónás automata klímát. Ami a frissítéseket illeti, a Broncosnak kisebb vagy enyhe frissítést kell biztosítania.

Ford Bronco Facelift

Sok forrás azt jelzi, hogy a 2024-es Ford Bronco a ciklus közepén átesik, amint azt az imént jeleztük. Feltételezzük, hogy ebben a frissítésben a hangsúly az esztétikumon lesz. Bár nem hisszük, hogy jelentős változtatásokat lehetne végrehajtani, az új modell néhány stílusbeli fejlesztést tartalmaz. Ezenkívül a Blue Oval új megjelenési csomagot vagy új külső színeket adhat hozzá.

A bőr alatt a forrás szerint nem történik változás. Ez a SUV komoly terepjárókhoz készült; ezért robusztusabb megjelenésű. Nem tudjuk, hogy a frissítések mennyire lesznek komolyak, de a Fordnak egy-két meglepetéssel kell készülnie, beleértve az új opcionális kerekeket.

2024 Ford Bronco színek

Új motor opció?

A 2024-es Ford Bronco 2,3 literes turbó-négyes benzinmotorral érkezik. Ez egy nagyon megbízható hajtáslánc 300 LE-vel és 325 lb-ft nyomatékkal. A Blue Oval alapfelszereltségként 10 sebességes automata sebességváltót kínál. Ezen felül van még egy 7 sebességes manuális váltó is. Ez a motor 21 mpg-t ér el autópályán és 20 mpg-t városban.

A 2,7 literes V6-os motor opcionális, akár 325 LE-s teljesítményt és 400 lb-ft nyomatékot produkál. Természetesen a nagyobb teljesítmény mellett az üzemanyag-fogyasztás valamivel alacsonyabb, 19 mpg városban. Végül a Ford Bronco Raptor a legerősebb változat. Ez egy híres felszereltségi szint a Ford SUV- és teherautó-kínálatában. Ezt a verziót egy 3,0 literes V6-os motor hajtja, és több mint 400 pónit termel.

2024 Ford Bronco műszaki adatok

2024 Ford Bronco megjelenési dátum és ár

Ami az árat illeti, az új, 2024-es Ford Bronco 33 000 dollárba fog kerülni, vagy valamivel többe. Ismét várjuk, hogy mennyire komolyak a fejlesztések, amelyek nagyban meghatározzák a SUV kikiáltási árát. Az értékesítés később, 2023-ban kezdődik, valószínűleg október környékén.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply