A 2024-es Chevy Trax meglepően fejlődött

0
A 2024-es Chevy Trax meglepően fejlődött

A 2024-es Chevy Trax lesz a következő generációs modell. Ennek köszönhetően ez lesz a valaha készült legjobb Trax, ehhez nem fér kétség. Az újratervezés jelentős vizuális fejlesztéseket fog tartalmazni. A belső tér egyenesebb anyagokat, több technológiát és magasabb szintű kényelmet biztosít. A Trax crossover többféle felszereltséggel lesz elérhető, de állítólag csak egy motoropciót kínál majd.

A Chevrolet ezúttal az üzemanyag-hatékonyságra összpontosít, nem pedig a teljesítményre. Remélhetőleg a gyártó bevezet egy opcionális és erősebb motort vagy legalább valamilyen nagy teljesítményű változatot. Az új platformmal és sok új funkcióval a Trax versenyképesebb lesz, az biztos. Az értékesítés később, 2023-ban kezdődik a forrás szerint.

Belső felújítás

Ez a felújítás természetesen teljesen új belső kialakítást is tartalmaz, és sok újdonságra számítunk. Az új dizájnnal és rengeteg élvonalbeli technológiával rendelkező, rendkívül csábító műszerfal készül. Az új műszercsoporttal és nagyobb kijelzővel a Trax modell kétségtelenül versenyképesebb lesz. A hosszabb tengelytáv valamivel több utasteret biztosít.

Pontosabban, a második sor több lábteret biztosít, mint korábban. Az alapfelszereltség alapfelszereltségként 8 hüvelykes érintőképernyőt kínál majd. Másrészt a felső felszereltségi szintek alapfelszereltségként nagyobb, 11 hüvelykes információs és szórakoztató rendszert kapnak. A Chevrolet állóbb anyagokat, több alapfelszereltséget és új vezetőtámogató segédeszközöket vezet be.

Chevy Trax újratervezés

A következő generációs 2024-es Chevy Trax nagy átalakításon esik át a következő évre. Ezért sok fontos vizuális változásra számítson. Tekintettel arra, hogy az előző modellt több mint tíz évig gyártották, ez nem meglepő. Jelentős változásokat hoz az új generáció, kezdve az új platformmal. Ahogy azt sejteni lehetett, az új modellt a GM forradalmi VSS-F platformja hajtja, amely a Trailblazer modellt is támogatja.

Az új stílus frissítőnek és egyedinek tűnik. A legnagyobb módosításokat az elülső homlokzat fogja szenvedni. Ennek köszönhetően a Trax új hűtőrácsot és új fényszórókat vezet be. Természetesen a hátsó rész is tartogat majd egy-két újdonságot. Új színek, új kerekek és megjelenési csomagok is készülnek.

2024-es Chevy Trax újratervezés

Specifikációk, sebességváltó, MPG

A motorháztető alatt állítólag az új 2024-es Chevy Trax egy motoropciót kínál majd. Ez egy kisebb, 1,2 literes turbó-három gázmotor, 138 lóerővel. Ráadásul ez az egység 162 lb-ft nyomaték előállítására képes. Érdekes módon a jelenlegi modell ennél többet produkál. A Chevrolet azonban egyértelműen az üzemanyag-hatékonyságra kíván összpontosítani. Ezért egy nagyon hatékony Trax crossoverre számítson.

Úgy tudjuk, az új verzió 29 mérföld/gallon lesz a városban és 33 mérföld/gallon az autópályán. Ez elég nagy előrelépés. Lehetetlen azonban egyetlen hajtásláncot elképzelni a felállásban. Sajnos a Chevrolet még nem közölt hivatalos részleteket.

2024-es Chevy Trax ár

2024-es Chevy Trax ára és megjelenési dátuma

A közelgő 2024-es Chevy Trax ára 21 500 dollár körül kezdődik. Az Activ felszereltségi szint a legjobb választás, amit kaphat, és ez a modell 25 000 dollárba kerül. Az értékesítés később, 2023-ban kezdődik, valószínűleg idén ősszel.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply