A 2024-es Chevrolet Traverse csak enyhe frissítéseket kap

0
A 2024-es Chevrolet Traverse csak enyhe frissítéseket kap

Az új, 2024-es Chevrolet Traverse szinte teljesen azonos lesz a korábbival. Mindazonáltal köszönjük a gyors gyorsulást, a felhasználóbarát infotainment rendszert, valamint a lenyűgöző utas- és csomagteret. Ezek a tulajdonságok azonban nem megfelelőek ahhoz, hogy versenytársaival egyenrangú legyen.

A korábbi modellekhez képest azonban az új Chevrolet Traverse számos fejlesztést kap, különösen a belső térben. Gyenge hátulnézetét és az egész belsejében kemény műanyagok széles körű használatát javították, így belépő szintű luxusban kiemelkedik a riválisok közül. Minden Traverse változatot egy 3,6 literes V6-os (310 lóerő, 266 lb-ft nyomaték) hajt meg kilencfokozatú automata sebességváltóval. Az elsőkerék-hajtás alapfelszereltség, de az összkerékhajtás továbbra is választható.

2024-es Chevrolet Traverse külső változások

A Chevrolet Traverse SUV méretei hatalmasak, és ennek jó oka van. Ez a SUV közel 17 lábbal hosszabb, mint a legtöbb kisbusz. Tetszetős, és alapfelszereltségként 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal rendelkezik. Sőt, ha az RS modellt választja, egy egyedi, 20 colos könnyűfém keréktárcsát kap. A tetősínek mindenhol alapfelszereltség, az alap LS-ben pedig opcionális.

A Midnight és a Sport esztétikai csomagok az LS és LT változatokhoz érhetők el, és sok külső alkatrész fekete bevonatú. A Premier szinthez elérhető egy Redline Edition készlet, amely azonos fekete jellemzőkkel és az alufelnik piros kiemelésével rendelkezik. Ami az új színválasztékot illeti, az új SUV most egy Sterling Grey Metallic-t és egy Radiant Red Tintcoat-ot tartalmaz.

Belső jellemzők és berendezési szintek

A 2024-es Chevrolet Traverse hat felszereltségi szintet kínál. Tartalmazza az LS, LT Cloth, LT Leather, RS, Premier és High Country termékeket. Az LS-ben nyolc ülés alapfelszereltség. Bár nyolc ülés is választható az LT-ben, a paletta többi része hét személy számára biztosít helyet. A különbség az, hogy a második sor három pozíciós üléssorát egy pár kapitányi szék váltotta fel. Ez a közepes méretű, 3 soros SUV-k egyike, amelyben elegendő hely van ahhoz, hogy az emberek kényelmesen ülhessenek a hátsó sorban. Hátul 33,5 hüvelyk a lábtér, a második sorban 38,4 hüvelyk.

7 hüvelykes érintőképernyő, vezeték nélküli Apple CarPlay/Android Auto okostelefon-integráció, hat USB-csatlakozás (minden sorban kettő), Bluetooth két eszközhöz, hat hangszóró és műholdas rádió.

Biztonság

Az automatikus vészfékezésen, a gyalogosfelismerőn és az ütközés-figyelmeztetésen kívül további biztonsági funkciók közé tartozik a sávtartó asszisztens, a követési távolság jelzője, az automatikus jelzőfények és a Teen Driver funkció.

2024-es Chevrolet Traverse belső

2024-es Chevrolet Traverse a motorháztető alatt

Az új, 2024-es Chevrolet Traverse egy olyan SUV, amelyet erős motor hajt. Ez a modell 3,6 literes V6-os motort használ, amely elképesztő, 310 lóerős teljesítményt és 266 lb-ft nyomatékot produkál. Alapfelszereltségként kilencfokozatú automata sebességváltóval és elsőkerék-hajtással érkezik.

A korábbiakhoz hasonlóan azonban opcióként kaphat összkerékhajtást. Azt is meg kell említenünk, hogy ezzel a motorral a Traverse 5000 fontot képes vontatni.

2024-es Chevrolet Traverse hátsó

2024-es Chevrolet Traverse ár, megjelenési dátum

A 2024-es Chevrolet Traverse elsőkerék-hajtású LS változatának a gyártó által javasolt fogyasztói ára (MSRP) 33 920 dollár lesz. Ez az ár tartalmazza az úti cél költségét. A felső csomaghoz tartozó High Country felszereltségi szint 51 400 dollár körül lesz. Az összkerék-meghajtású rendszer ára 2000 dollártól kezdődik, és modellszinttől függően emelkedhet vagy csökkenhet.

A 3 soros SUV riválisok többsége, mint például a Kia Telluride, a Hyundai Palisade, a Toyota Highlander, a Subaru Ascent, a Volkswagen Atlas, a Ford Explorer és a Nissan Pathfinder ugyanabban az árkategóriában indul. Egyébként a Honda Pilot lényegesen többe kerül, és nagyjából 38 000 dollárnál kezdődik az alapmodell. Az új Traverse várhatóan 2023 második felében kerül forgalomba.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply