A 2024-es Cadillac XT5 rengeteg új technológiát mutat be

1
A 2024-es Cadillac XT5 rengeteg új technológiát mutat be

Az autógyártó az új, 2024-es Cadillac XT5-tel tör be a középkategóriás SUV-piacra. 2017 óta az XT5 minden évben az eladási listák élén áll. Kiváló kormányzással és vezetéssel, stílusos és fényűző megjelenéssel, és meglehetősen kényelmes volt.

Az új modell azonban a hírek szerint továbbfejlesztett technológiát, újonnan tervezett külsőt és továbbfejlesztett belsőt tartalmaz. Valószínű, hogy a SUV külső része nem sok változáson megy keresztül, néhány igen szerény karosszéria-átalakítást leszámítva. Az is lehetséges, hogy egy vadonatúj motort látunk majd a motorháztető alatt, vagy egy akkumulátorcsomag veszi át mindennek a helyét.

Nézzünk további információkat a Cadillac XT5 közelgő újratervezésével kapcsolatban.

2024 Cadillac XT5 újratervezés

A 2024-es Cadillac XT5 külseje erősen hasonlít majd elődjére. 18 hüvelykes szabványos könnyűfém átmérőjű kerekek kaphatók. A lehető legkönnyebbre készültek, hogy csökkentsék a felesleges súlyt és javítsák a teljesítmény-tömeg arányt. Az elülső háló is továbbfejlesztett, olyan lyukakkal rendelkezik, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű levegőt átengedjék.

Amint látható, az SUV karosszériáját további ívekkel tervezték, hogy megőrizzék modern megjelenését, miközben javítják az aerodinamikáját. Ez az út során is hasznos információ, mivel jobb kezelhetőséget és üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Kabin fejlesztések

A 2024-es Cadillac XT5 fényűző belső teret és nagyszerű vezetési élményt kínál, hasonlóan az összes többi VW-autójukhoz. Ennek ellenére mindig van hova fejlődni. Az XT5 utasterének előző generációja nem kapott túl sok kritikát a bírálóktól. Ennek ellenére a Cadillac arra a következtetésre jutott, hogy még néhány beállítást kell végrehajtania.

Mindenekelőtt a kellemesebb műszerfalat tartalmazza az új Cadillac XT5, valamint egy nagyobb, 13 hüvelykes infotainment rendszer is. Egyéb autós csatlakozási lehetőségek nem csak a Bluetooth és a Wi-Fi hotspot, hanem az Android Auto és az Apple CarPlay is. Érdekes lenne megtudni, hogy a különböző kárpitok képesek-e fényűzőbb belső teret kialakítani, esetleg több fa elemmel az utastér mellett. Az új Cadillac XT5-ben maximum öt személy fér el, de nincs benne harmadik üléssor. Ha több holmit szeretnél hátul szállítani, a hátsó ülések lehajtásával hátul is van több hely.

Biztonsági jellemzők

Számos biztonsági funkció létezik, amelyek vészhelyzet esetén megmenthetik az ember életét. Például az XT5 alapfelszereltségéhez tartozik az automatikus fékezés, a gyalogos azonosítás, a sávváltásra figyelmeztető rendszer és a felszerelt érzékelők. Lehetséges, hogy a Cadillac következő XT5-je is tartalmazhat egy új kihangosító technológiát.

2024 Cadillac XT5 oldal

Részletek a motorról

Magán a motoron belül nagyon sok különböző lehetőségünk van. A sorozat első motorja egy négyhengeres turbóegység, amely 235 lóerőt és 258 font forgatónyomatékot képes produkálni. A következő egy jól ismert 3,6 literes V6-os motor, amely 310 lóerőt és 271 font nyomatékot tesz lehetővé. Ezt az erős motort Premium és Luxury felszereltségben is megvásárolhatja.

Az automata sebességváltó összesen 9 fokozattal rendelkezik, és ez az egyetlen opció. A hibrid változat valószínűleg elérhető lesz, és pletykák keringenek az XT5 modell csak elektromos változatáról. Abban az esetben, ha ez megtörténik, az Ultium a legvalószínűbb bűnös az akkumulátortechnológiát illetően. Minimum 150 kWh-ra törekszünk, hogy ésszerű számú kilométert tudjunk kihozni belőle.

2024 Cadillac XT5 hátsó

Mennyibe kerül az új 2024-es Cadillac XT5?

A hamarosan megjelenő, 2024-es Cadillac XT5 SUV 2023 végén kerül kereskedelmi forgalomba, induló ára 43 995 dollár. Mind a nagy luxusfelszerelés, mind a sportcímke 48 795 dolláros ártól elérhető lesz.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply