A 2024-es Buick Enclave a jelenlegi generáció utolsó modellje

0
A 2024-es Buick Enclave a jelenlegi generáció utolsó modellje

Úton van a 2024-es Buick Enclave, amely csak kisebb frissítéseket biztosít. Az Enclave modell egy teljes méretű crossover SUV, amelyet a Buick mutatott be 15 évvel ezelőtt. Jelenleg a második generációnál tart, amelyet 2018-ban mutattak be. Az Enclave fényűző belső teréről, tágas és kényelmes üléseiről, valamint sima menetminőségéről ismert.

Különféle felszereltségi szinten és konfigurációban kapható, és egy megbízható V6-os motor hajtja. Az Enclave akár nyolc személy férőhelyes, és nagy raktérrel rendelkezik. Számos fejlett biztonsági és vezetőt segítő funkcióval is rendelkezik.

Modern és vonzó stílus

A közelgő 2024-es Buick Enclave valószínűleg a jelenlegi generáció utolsó modelléve lesz. Ezért egy jól ismert kialakításra hagyatkozunk, amelyet tavaly frissítettek. Élesebb vonalakkal, keskenyebb fényszóróival és széles hűtőmaszkjával az új stílus vonzóbb képet kölcsönöz az Enclave-nak. Az egyetlen változtatás, amelyet a 2024-es Enclave végrehajthat, a további színek. Természetesen mindig van lehetőség apró vizuális módosításokra.

A mechanikát tekintve azonban nem sokat változott az első bevezetés óta. Ez a SUV továbbra is a C1 architektúrán utazik, amely kellemes és csendes utazást biztosít. Az atletikusság hiánya viszont ennek a felfüggesztésnek és alváz-konfigurációnak az alapvető hátránya. Az Enclave modell azonban nagyon stílusos és egyenes.

Buick Enclave belső frissítések

A 2024-es Buick Enclave belső kialakítása nagyon előkelő és modern. Tekintettel arra, hogy ez az utolsó gyártási év, kisebb frissítések várhatók. Az anyagok és az általános felépítési minőség remek, bár az azonos árú modellekben több luxus is megtalálható. Körülbelül 121 hüvelykes tengelytávjával nem meglepő, hogy az Enclave három üléssorral rendelkezik.

A kabin meglehetősen tágas, még a harmadik sorban is könnyen elférnek a felnőttek. Maradnak az olyan dolgok, mint a 8 hüvelykes érintőképernyő, a Wi-Fi hotspot és a háromzónás klíma. A Buick azonban frissített információs és szórakoztató rendszert és további biztonsági segédeszközöket biztosíthat.

2024 Buick Enclave belső

Sebességváltó, MPG, Vontatási kapacitás

A 3,6 literes V6-os benzinmotor továbbra is a 2024-es Buick Enclave hajtja. Ez a motor 310 lóerős teljesítményre képes. Az első kerekek 9 fokozatú automata sebességváltón keresztül kapják az erőt a motortól. Természetesen az összkerékhajtás növeli a teljesítményt, de ez a rendszer ismét opcionális.

Az általános teljesítmény minden körülmények között erős. Az erős gyorsulást sebességváltóval kombinálják, és még az üzemanyag-fogyasztás is szilárd. Az elsőkerék-hajtású modellek általában 22 mérföld/gallon együttes teljesítményt érnek el, míg az összkerékhajtás 1 mpg-vel csökkenti a névleges teljesítményt. Ennek a SUV-nak az átlagos vontatási kapacitása kategóriájában körülbelül 5000 font megfelelő felszerelés esetén.

2024-es Buick Enclave színek

2024-es Buick Enclave ár és megjelenési dátum

A közelgő 2024-es Buick Enclave ára körülbelül 45 000 dollárról indul. Az ár még nem hivatalos, de reméljük, hogy az ár változatlan marad. Az értékesítés jövő ősszel kezdődik. Ezt követően a Buick a következő generációs Enclave SUV bemutatását tervezi. Ezért a 2025MY teljes újratervezést kap, és valószínűleg új motorválasztékot kínál majd.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply