A 2024-es BMW XM Label Red nagy teljesítményt nyújt!

0
A 2024-es BMW XM Label Red nagy teljesítményt nyújt!

A hamarosan megjelenő, 2024-es BMW XM Label Red már úton van. Ez egy prémium SUV, magas kikiáltási árral, nagy teljesítményt és magas szintű kényelmet biztosít. A tudásunk szerint az XM a BMW X7 SUV fölé fog férkőzni. Ez egy kétsoros SUV sportos hangulattal, modern belsővel és plug-in hibrid motorral. A hibrid rendszer V8-as gázmotorból és erős villanymotorból áll.

A hagyományos XM-mel ellentétben a Label Red változat körülbelül 100 további lóerőt, különféle vörös ékezeteket és további sportos elemeket ad hozzá. Az XM SUV a koncepción alapul, és értékesítése 2023 végén kezdődik.

Styling

A teljesítménynövelés a fő jellemző, de a Label Red csomag is markánsabb megjelenést kölcsönöz a SUV-nak. Ez a változat egyszerre nagyon sportos és elegáns. Rengeteg piros külső díszítéssel rendelkezik. Ez a legegyszerűbb módja a 2024-es BMW XM Label Red modell felismerésének.

Ezenkívül a rács valamivel nagyobb, és ezek a hangsúlyok a vesék körül láthatók. A kerekek nagyobbak, mint a standard változat, és van néhány egyedi külső elem. Általában a Label Red a legerősebb XM-változat, és természetesen agresszívabbnak tűnik.

Belső jellemzők

A belső tér hangulatosabbá és fényűzőbbé válik a speciális multimédiás funkcióknak és a valódi bőr kárpitozásnak köszönhetően. Megnövelt szintű autonómia érhető el a kiegészítő vezetői segítségnek köszönhetően. Ezen felül van néhány kiegészítő, mint például az antik bőr és a kétsoros kialakítás, nagy panorámatetővel. A belső fénypont azonban egy ívelt kijelző.

Ez a hatalmas egység a műszerfalon húzódik, és a kijelző egyszerre használható infotainment központként és digitális műszercsoportként. Természetesen a BMW alapkivitelben szállítja új iDrive8 szoftverét. Összességében a kényelem szintje lenyűgöző, az utastér pedig rendkívül modern és tágas.

2024 BMW XM Label Red belső

A BMW XM Label Red 0–60 mérföld/óra sebességre gyorsul kevesebb mint négy másodperc alatt

Az XM SUV meglehetősen erős, 645 lóerőt ad le. A német autógyártó azonban egy lépéssel tovább megy a 2024-es BMW XM Label Red modellel. Ez a változat a hírek szerint csaknem 740 lóerős lesz. Ez egy plug-in hibrid hajtáslánc, egy 4,4 literes V8-as motor és egy villanymotor kombinációja. A BMW emellett 25,7 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátort is szállít.

A hírek szerint az XM Label Red hatótávolsága körülbelül 55 mérföld vagy valamivel 80 km felett lesz. Plug-in hibrid rendszerről van szó, így az üzemanyag-hatékonysága elég jó, annak ellenére, hogy annyi energiát termel. Ez a SUV 3,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 60 mph-ra. Természetesen várjuk a hivatalos teljesítményadatokat, úgyhogy maradjanak velünk.

2024-es BMW XM Label Red megjelenési dátuma

2024 BMW XM Label Red Megjelenési dátum és ár

A vadonatúj 2024-es BMW XM Label Red ára körülbelül 200 000 dollárról vagy valamivel ez alatt kezdődik. A normál XM körülbelül 155 000 dollárért lesz elérhető. Ez nem meglepő, hiszen egy nagyon prémium SUV-ról van szó, hihetetlenül erős motorral. Az értékesítés forrásonként nem kezdődik meg 2023 ősz előtt.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply