2024 Volvo XC60 Változások, pletykák, újratöltés

0
2024 Volvo XC60 Változások, pletykák, újratöltés

A prémium SUV-k divatosak manapság, és a következő, 2024-es Volvo XC60 sem más. Ez a modell állítólag komoly változásokon és frissítéseken megy keresztül. Állítólag a vadonatúj XC60 teljesen elektromos lesz, bár ez még nem hivatalos.

Mindenesetre számos fejlesztés van folyamatban. Ez magában foglalja a különféle kozmetikai frissítéseket és belső frissítéseket. Nyilvánvaló, hogy a legnagyobb fejlesztések a motorháztető alatt, és általában a bőr alatt történnek. Minden további nélkül ez minden, amit tudnia kell.

A külső újratervezés még mindig nem biztos

Vizuálisan az új 2024-es Volvo XC60 néhány frissítést kap. Mivel a svéd autógyártó azt tervezi, hogy teljesen villamosítja ezt a SUV-t, természetesek a futurisztikusabb fejlesztések. Arra azonban várunk, hogy a Volvo hivatalossá tegye. Más jelentések szerint ez a modell enyhe külső változásokon megy keresztül.

Mindenesetre olyan dolgok maradnak, mint a 19 colos könnyűfém keréktárcsák. Másrészt egy új hűtőrács készül, valamint új lökhárítók, fényszórók és hátsó lámpák. Mivel prémium SUV-ról van szó, a Volvo minden bizonnyal jobbá teszi, ha több krómozott ékezetet és hasonló luxuselemeket ad hozzá.

Prémium belső

A következő 2024-es Volvo XC60 belseje számos technológiai frissítést kap majd. Másrészt nem vagyunk biztosak abban, hogy a Volvo új és nagyobb érintőképernyőt vagy új műszerfalat tervez-e bemutatni. Nagy a kényelem, főleg elöl. Állítólag a jármű méretei megmaradnak, így egyelőre ne számítsanak jobb belső térre. Úton az új Volvo Cars szoftver.

Ezzel a kifinomult technológiával sokféleképpen irányíthatja az XC60 SUV-t. Beállíthatja a hőmérsékletet, a világítást és még sok mást. Ezenkívül nyomon követheti a jármű akkumulátorát is. A Volvo a Luminar LiDAR-t is kínálja, amely egy kihangosított autonóm vezetési technológia.

2024 Volvo XC60 belső

A motor jellemzői és a híresztelhető Volvo XC60 elektromos modell

A vadonatúj, 2024-es Volvo XC60 csak egy lehet az elektromos árammal működő modellek közül. Jelenleg ez a SUV belső égésű motorokat lát el, de ez hamarosan megváltozik. A Volvo az XC60 és XC90 modellek teljes villamosítását tervezi. Az architektúra a motorok és a különböző akkumulátorcsomagok befogadása érdekében módosításokon megy keresztül. A lenyűgöző hatótávon kívül a Volvo a töltési idő javítását is tervezi.

A kétmotoros rendszer állítólag körülbelül 530 lóerőt termel majd. Ez bőven elég egy ekkora kétsoros SUV-hoz. Remélhetőleg a Volvo az év végéig nyilvánosságra hozza a hivatalos részleteket. Tudniillik az XC60 Recharge plug-in hibrid modell lesz a kínálatban, amely apró fejlesztéseket kínál a korábbi modellhez képest.

2024 Volvo XC60 Recharge

2024 Volvo XC60 ár és megjelenési dátum

A közelgő, 2024-es Volvo XC60 ára 57 000 dollárról indul, és onnantól felfelé fog mozogni. Természetesen a teljesen elektromos modell ennél lényegesen többe fog kerülni. Mindenesetre a Volvo még nem közölt minden részletet, beleértve a jármű árát és a hatótávolságát. Az értékesítés valamikor 2023 későbbi szakaszában kezdődik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply