2024 Volkswagen Touareg Review – 2023 / 2024 Új SUV

1
2024 Volkswagen Touareg Review – 2023 / 2024 Új SUV

A következő generációs, 2024-es Volkswagen Touareg újra eladó. Ez a SUV az egész világon elérhető, és a luxus SUV szegmensben versenyez. Emiatt az ára sajnos nem olyan kedvező. Másrészt a Touareg egy csúcskategóriás modell, rengeteg kínálatot kínálva. A modern és jól felismerhető külső dizájn továbbra is jelen van, továbbfejlesztik. A belső tér tele van prémium funkciókkal és anyagokkal.

A motorháztető alatt a Touareg hagyományos gáz- és dízelmotorokat kapott, és a hálózatról tölthető hibrid hajtáslánc is választható. Jelenleg a Touareg a harmadik generációja, és 2002 óta van forgalomban. Több okból is népszerű modell. Ha egy kényelmes SUV-t keres elegáns stílussal és nagyszerű teljesítménnyel, ne keressen tovább. A legnagyobb riválisok ismét a BMW X5, az Audi Q7 és a Mercedes-Benz GLE.

Külső újratervezés

A 2024-es Volkswagen Touareg enyhe arculatváltást kap. Elérhetők a kémfelvételek, és láthatjuk, hogyan mutat be néhány álcázott alkatrészt a következő modell. Ez egyértelműen megmutatja, hol kell számítanunk a legnagyobb vizuális frissítésre. Az elülső burkolat minden bizonnyal frissítést kap, de úgy tűnik, az elrendezés ugyanaz. Ennek eredményeként arra számítunk, hogy a 2024-es Volkswagen Touareg a környező terület fejlesztése mellett frissített fényszórókat is tartalmaz.

Hátul a hátsó lámpák álcázottak, ami minden kétséget kizáróan jelzi, hogy a továbbfejlesztett változatokban az újak lesznek. Emellett számítunk a szokásos ciklus közbeni változásokra, beleértve a további keréktárcsákat, színválasztékokat és valószínűleg egy új megjelenési csomagot.

Változások a Volkswagen Touareg belső terében

A ciklus közepén végzett felújítás magában foglalhat egy belső frissítést is. A részletek még hiányoznak, de feltételezzük, hogy kisebb változtatások történhetnek a műszerfalon és a középkonzolon. Még ha az utastér elrendezése is érintetlen marad, akkor is új kárpitozásra és új belső színvilágra számítunk. Mindenesetre a funkciók többsége ugyanaz marad, mint a jelenlegi modellben.

Ennek köszönhetően a VW megtartja prémium utasterét, sok modern funkcióval. A harmadik sor opcionális, a standard konfiguráció pedig kétsoros. Egyes hírek szerint a jelenleg opcionális 15 hüvelykes infotainment képernyő hamarosan az alapfelszereltség részévé válik. Általában a frissítés folyamatban van, és további biztonsági segédeszközökre is számítunk.

2024-es Volkswagen Touareg belső

Specifikációk

A közelgő 2024-es Volkswagen Touareg néhány hajtásláncot kínál majd. Új motorra azonban egyhamar nem számítunk. Az alap Touareg egy 2,0 literes turbó-négyessel érkezik, 250 lóerővel. Természetesen ott van a megbízható 3,0 literes V6-os is, 340 lóerővel.

Egyes részeken a Touareg dízelmotorral is kapható, egy erős 3,0 literes V6-os, amely két teljesítményszinttel rendelkezik, 230 és 280 LE-vel. Végül van egy konnektorról tölthető hibrid modell 450 lóerővel. Nem számít, melyik motort választja, egy sima nyolcfokozatú automata sebességváltó áll rendelkezésre.

2024-es Volkswagen Touareg műszaki adatok

2024-es Volkswagen Touareg ár és megjelenési dátum

Mivel a 2024-es Volkswagen Touareg egy luxusterepjáró, az ára messze nem lesz megfizethető. Az ár azonban változatlan marad, mert a német autógyártó csak a ciklus közepén szándékozik végrehajtani. Az értékesítés 2023 utolsó negyedévében kezdődik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply