2024 Toyota Sequoia: Mire számíthatunk?

0
2024 Toyota Sequoia: Mire számíthatunk?

Az új, 2024-es Toyota Sequoia, amely 2023-ban kerül forgalomba, a Toyota Tundra kisteherautó. Ez a SUV továbbra is a legdrágább, amit a Toyota gyárt, akárcsak elődje.

Drága kiegészítőinek köszönhetően ez a SUV veszélyesen közel áll ahhoz, hogy felvegye a versenyt az olyan luxusgyártókkal, mint a Lexus. Ez a modell a megfelelő választás, ha tágas utastérrel, nagy vontatási kapacitással és hibrid hajtáslánccal rendelkező SUV-t keres. Íme az összes változás, amit a következő Sequoia hoz.

A tundra teherautóra emlékeztető megjelenés

A Tundra kisteherautó legújabb verziója sok tekintetben a 2024-es Toyota Sequoiához fog hasonlítani. Erős egyénisége van, amely kellemes, és mindkét változatban ugyanaz a jellegzetes hűtőrács és vonzó fényszórók találhatók. Nem tervezik megváltoztatni a Sequoia jelenlegi méretét, amely nagyjából megegyezik egy Ford Expedition méretével.

Figyelemre méltó az is, hogy a Sequoia modell alapfelszereltsége 18 colos kerekek. Az opcionális 22 colos felnik is remek választásnak tűnnek. A Capstone modell normál kerekei krómozottak, így stílusosabbak. A Toyota által kínált új külső jellemzők többsége elöl található. Számtalan további frissítésre, opciós csomagra és színválasztékra számíthat.

Az új 2024-es Toyota Sequoia belsejében

A Toyota Sequoia továbbra is prémium SUV marad, amikor 2024-ben frissítik. Hihetetlen megtudni, hogy ezzel a háromsoros SUV-val soha nem volt helyprobléma. Van elég hely, még a harmadik sorban is, hogy az emberek kényelmesen ülhessenek. A vásárlók most választhatnak egy harmadik, rögzített és egy előre-hátra csúsztatható sor között. A belsőre egyértelműen nagy figyelmet fordítottak, és a gyártó szokatlan fa díszítést és bőrüléseket használt.

Az infotainment rendszerhez egy méretes, 14 hüvelykes érintőképernyő is tartozik. A Capstone fajta a legújabb kiegészítés, ezért a legdrágább. Ezenkívül további integrációk léteznek a mobileszközökhöz, az Apple Musichoz, az Amazonhoz és számos más szolgáltatáshoz. A változtatások kapcsán új infotainment rendszerre, az alapfelszereltség növelésére, valamint a technológiai csomag frissítésére számítunk.

2024-es Toyota Sequoia belső

Részletek a motorról

A Toyota Sequoia alap hibrid motorja az egyik legerősebb az iparágban. Egy 3,4 literes ikerturbós V6-os motor és egy villanymotor kombinálja ezt a hibrid járművet. Ez a motor maximum 435 lóerőt és 540 lb-ft nyomatékot produkál.

Ez a Toyota által kifejlesztett hibrid technológia kétségtelenül jelentős előrelépés. Jelentősen felülmúlja az előző verziót. Az RWD rendszer mellett a 10 sebességes automata sebességváltó is alapfelszereltség része. A valóságban alacsony osztómű és négykerék-hajtás érhető el a Sequoiához.

2024 Toyota Sequoia hátsó

Az új Toyota Sequoia 2024 ára és elérhetősége

A vadonatúj, 2024-es Toyota Sequoia kikiáltási ára körülbelül 59 000 dollár lesz. Lehetőség van még gazdagabb funkciókkal rendelkező változatok megvásárlására. A 78 000 dollártól kezdődően a Sequoia Capstone folyamatosan drágul. A bennfentes azt állítja, hogy a japán autógyártó cég jövő év őszén egy új, három soros Sequoia kiadását tervezi, 2024-es modellként.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply