2024 Toyota RAV4 Facelift, műszaki adatok és ár

1
2024 Toyota RAV4 Facelift, műszaki adatok és ár

A Toyota RAV4 napjaink egyik legnépszerűbb SUV-ja az utakon, utódjára hamarosan számítani kell. Ez azt jelenti, hogy az új 2024-es Toyota RAV4 folytatja rivalizálását olyan modellekkel, mint a Honda CR-V, a Ford Escape, a Subaru Forester és a Nissan Rogue.

Úgy gondoljuk, hogy az új RAV4 kész lesz néhány apró kozmetikai változtatásra. Ezek a változtatások magukban foglalhatják az első hűtőrács megváltoztatását, valamint a fényszórók vagy a hátsó lámpák frissítését. Tudomásunk szerint a frissítések a tervek szerint még ebben az évben megjelennek. Ismétlem, ez nem lesz jelentős változás.

2024 Toyota RAV4 külső változtatások

Az új, 2024-es Toyota RAV4 készen áll egy sor szerény vizuális módosításra. A megszerzett információink szerint a hamarosan megjelenő SUV-ban újratervezett első hűtőrács és esetleg a fényszórók és a hátsó lámpák formája is megváltozik.

Ismétlem, nem lesz nagy változás, de a Toyotának nem kell túlzásokba esnie annak érdekében, hogy a RAV4-et a versenyképes kis SUV-ipar élvonalában tartsa.

Modernebb belső tér

A 2024-es Toyota RAV4 első számú prioritása az ergonómia és a kis méretű tárolás. A tágas középkonzolt a műszerfalon átívelő funkcionális polc egészíti ki. Az LE alapkategóriában egyzónás kézi hőmérséklet-szabályozás, műanyag ülések és kormánykerék található. A Toyota azonban tartalmaz néhány bónuszt az XLE-hez, a modell feljebb, de az XLE Premium sokkal vonzóbb tulajdonságokkal rendelkezik. Műbőr ülésekkel, bőrbevonatú kormánykerékkel és váltókarral, varrott és párnázott műszerfallal, valamint a középkonzolon kartámaszt kapott.

A hátsó ülés mögött 10 kézipoggyász tárolására van hely, és 22 csomag tárolására, ha a hátsó ülés le van hajtva. A Limited és a TRD Off-Road egyaránt 10,5 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, szemben a többi típus 8,0 hüvelykes képernyőjével. Az infotainment rendszer vezeték nélküli, és az Apple CarPlay és az Android Auto rendszerrel is működik. 4G LTE mobil hotspottal is rendelkezik. Extraként egy okostelefon vezeték nélküli töltőállomás, GPS és JBL prémium zenei rendszer is adható hozzá.

2024 Toyota RAV4 BELSŐ

2024-es Toyota RAV4 hajtáslánc

A felelősségnek mindig óriási hatalommal kell járnia. A 2024-es Toyota RAV4 erős, 4 hengeres motort használ, amelynek űrtartalma 2,5 liter, ami nagyszerű egyensúlyt biztosít az erő és az üzemanyag-hatékonyság között. Sajnos nem valószínű, hogy turbófeltöltős motorral is felvesznek majd versenyt olyan sportosabb riválisokkal, mint az új Mazda CX-50.

Így arra számítani kell, hogy ez az erőforrás 203 lóerős teljesítményre lesz képes. Ez a hajtáslánc automata sebességváltóval rendelkezik, amely nyolc különböző áttételi arányt tartalmaz. Bár továbbra is az elsőkerék-hajtás az alapértelmezett, a Toyota most lehetőséget ad vásárlóinak az összkerékhajtási rendszerre való frissítésre, és a frissítés a felszereltségi szinttől függ.

PHEV opciók

Kapható egy plug-in hibrid változat is, amelyet választhat, ha egy takarékosabb kalandterepjáróra vágyik. A RAV4 Prime nem csak 40 mérföld körüli hatótávolságú, hanem 302 lóerőt is ad le. Ennek köszönhetően valódi fordulatot ad a sebességnek.

2024-es Toyota RAV4 PHEV

2024 Toyota RAV4 ár és megjelenési dátum

A 2024-es Toyota RAV4 SUV kezdeti ára várhatóan körülbelül 27 000 dollár lesz. A RAV4 költsége összhangban van az olyan modellekkel, mint a Honda CR-V, a Chevrolet Equinox, a Kia Sportage és a Ford Bronco Sport. Azonban valamivel drágább, mint néhány közvetlen versenytársa.

A masszívabb megjelenésű TRD Off-Road valamivel drágább, nagyjából 36 000 dollár. A középkategóriás változatok azonban továbbra is 30 000 és 35 000 dollár között lesznek. A frissített változat várhatóan jövő nyáron kerül forgalomba.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply