2024 Nissan Murano: Újratervezés, Megjelenés dátuma, Belső

0
2024 Nissan Murano: Újratervezés, Megjelenés dátuma, Belső

A Murano SUV jelenlegi generációja közel egy évtizede itt van velünk. Ez hamarosan megváltozik, mivel a 2024-es Nissan Murano lesz a következő generációs modell. Az újratervezéssel ez a SUV sok változtatást és frissítést kap. Az új modell ugyanazt a motort használja, és ugyanazon a platformon közlekedik.

Másrészt a következő Murano valamivel nagyobb lesz, több belső teret kínálva. A belső tér is számos frissítést kap, így teljes körű felújításról van szó. Néhány dolog még mindig nem világos, de a Nissan az év végéig további részleteket árul el.

Külső újratervezés

A gyártó egy szép újratervezést, majd néhány további frissítést fog szállítani. Ez kifejezetten a mechanikára vonatkozik, mivel a 2024-es Nissan Murano a jelenlegi D platformon marad. De arra is számítunk, hogy számos jelentős frissítést fogunk látni, mint amilyeneket az új Pathfinderben is észrevettünk. Az új Murano ezért mozgékonyabb kezelhetőséget és általában jobb menetminőséget biztosít.

Ezenkívül úgy gondoljuk, hogy ez az átalakítás új technológiát fog bevezetni és új lehetőségeket kínál. Természetesen készül egy új dizájn is. Mivel a jelenlegi generáció már közel egy évtizede létezik, biztos, hogy jelentős esztétikai változások fognak bekövetkezni. Ezért ez az újratervezés új kerekeket és külső színeket fog tartalmazni. Sőt, egy új első burkolat érkezik, majd az új hátsó lámpák és lökhárítók.

Nissan Murano belső frissítések

A jelenlegi modell kabinja kecsesen öregedett. Azonban itt az ideje valami újnak és modernebbnek. Ezért a 2024-es Nissan Murano új belső kialakítást vezet be. Ez a SUV mostantól magasabb szintű kényelmet és általában jobb építési minőséget biztosít.

A következő generáció új, tetszetősebb műszerfal-kialakításokat, valamint további fejlesztéseket kínál majd ezeken a területeken. Emellett új technológiai finomságokat várunk, beleértve a frissített infotainment rendszert, a jobb telefonintegrációkat és a nagyobb biztonságot.

2024-es Nissan Murano belső

A motor jellemzői és a hibrid pletykák

A jelenleg jelenlévő 3,5 literes V6-os gázmotor továbbra is az új, 2024-es Nissan Murano hajtja. A teljesítmény növelése érdekében azonban valószínűleg egy kis teljesítménynövekedést kap. Ennél is fontosabb, hogy a jelenlegi CVT-t 9-fokozatú automata sebességváltóval cserélik le, ami jelentősen javítja a teljes vezetési élményt. Egy ilyen finomítás nemcsak az utazás kényelmét javítaná, hanem Murano vontatási kapacitását is növelné.

Egyelőre pletyka a hibrid hajtáslánc. A Nissan hozzáadhatja az ePower technológiát, amely egy kicsit más módon közelíti meg a hibrid hajtásláncot. Ebben a forgatókönyvben a benzinmotor áramfejlesztőként szolgálna, míg az illetékes villanymotor hajtaná a kerekeket. Ennek ellenére ez csak spekuláció, így a Nissan még nem adott ki hivatalos közleményt.

2024 Nissan Murano Platina

2024-es Nissan Murano megjelenési dátum és ár

A vadonatúj 2024-es Nissan Murano jövő ősszel kerül a kereskedésekbe. Ezért a Murano SUV egy év múlva van. Az ára 35 000 dollár körül kezdődik, bár ez messze nem hivatalos. Különösen a hibrid változat érdekel minket. Ha valóban megérkezik, ez a modell 40 000 dollárba fog kerülni, vagy még többe is.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply