2024 Mitsubishi Outlander Redesign, PHEV specifikációk, ár és megjelenési dátum

0
2024 Mitsubishi Outlander Redesign, PHEV specifikációk, ár és megjelenési dátum

Amikor a következő évben megjelenik, a módosított 2024-es Mitsubishi Outlander számos frissítést fog tartalmazni. A futurisztikus előlap kialakítása a Xerox korábbi modellje alapján készült, amely azonnal nagy sikert aratott.

Bár az Outlander ugyanazt a platformot használja, mint a háromsoros Nissan Rogue, fontos megjegyezni, hogy ennek a modellnek a leghátsó ülései nem felnőttek számára készültek. Az Outlander 181 lóerős négyhengeres motorja alapfelszereltségű CVT-vel és elsőkerék-hajtással, opcionálisan pedig összkerékhajtás is rendelhető. Rendelhető a konnektorról tölthető hibrid is, amely egy 2,4 literes négyhengeres motorból és két villanymotorból áll, amelyek együttesen 248 lóerőt termelnek.

2024 Mitsubishi Outlander külső megjelenés

Az előző évben elvégzett átfogó átalakítás nyomán a Mitsubishi néhány finom módosítást hajt végre az új Outlanderen. A futurisztikus megjelenés megmarad, de immár vonzóbb megjelenést kapott.

Ezen kívül nagyon nagy hűtőrács és rendkívül kicsi fényszórók vannak. A hamarosan megjelenő SUV ugyanazon a platformon ül, mint a Nissan Rogue jelenlegi generációja, ami számos előnnyel jár. Mindenesetre a középszintű SEL modellt ajánljuk. Ez a modell 20 hüvelykes kerekeket, elektromos csomagtérajtót és vezetőt segítő funkciókat, például adaptív sebességtartó automatikát és sávtartó asszisztenst tartalmaz.

Belső változások

Az új, 2024-es Mitsubishi Outlander nagyobb utastérfogatot kínál a járműben, mint elődje, a megnövekedett hossz, szélesség és tengelytáv miatt. Ezenkívül az előző modellhez képest ez sokkal fejlettebb műszerfal-elrendezéssel és kifinomultabb anyagválasztékkal rendelkezik a belső díszítéshez. Ezenkívül számos modern berendezés áll rendelkezésre, beleértve a head-up kijelzőt és a 12,3 hüvelykes digitális műszercsoportot.

Ami a belső kényelmet illeti, az első két sorban nagyobb a csípőtér és a lábtér, de a harmadik ülésen nagyon kevés hely van a felnőttek számára, hogy kinyújtózkodjanak. A Volkswagen Tiguan az egyetlen crossover kategóriájában, amely hét személy számára kínál kényelmes üléseket. A második és harmadik sor mögött 1 köblábbal nőtt a teljes kapacitás, így az új Outlanderben ezúttal több hely van a rakomány számára.

2024-es Mitsubishi Outlander belső

2024-es Mitsubishi Outlander motoropciók

A 2024-es Mitsubishi Outlander alapmodellje 2,5 literes soros négyhengeres motorral kapható, amely 181 lóerőt és 181 font láb nyomatékot képes produkálni. Ez a modell opcionálisan automata sebességváltóval kapható, amely folyamatosan változó áttétellel (CVT) rendelkezik. Annak ellenére, hogy az Outlander gyorsulási ideje összevethető a turbófeltöltős CX-5 és Kia Sportage kompakt crossovereiével, kevésbé reagálnak és letargikusabbak országúti sebességnél.

Ezt az érzést az Outlander sebességváltó nélküli CVT sebességváltója okozza. Ettől eltekintve a plug-in hibrid változat nagyobb maximális teljesítményt nyújt, és várakozásaink szerint valamivel jobb lesz a gyorsulása. Ez a modell 2,4 literes négyhengeres és egy pár villanymotorral rendelkezik, amelyek együttesen 248 lóerőt eredményeztek.

2024 Mitsubishi Outlander hátsó

Mennyibe kerül egy teljesen megrakott 2024-es Mitsubishi Outlander?

Arra számítunk, hogy a 2024-es Mitsubishi Outlander elsőkerék-hajtású belépőváltozatának alapára nagyjából ugyanaz marad, mint most. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 27 000 dollárba fog kerülni.

A legdrágább elérhető modell az Outlander SEL összkerékhajtással. Ez a modell 36 000 dollártól kezdődik. Arra számítunk azonban, hogy a jövőbeli Outlander PHEV valahol ennek a tartománynak a közepén lesz, amikor 2023-ban végre piacra kerül.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply