2024 Lincoln Corsair Price, újratervezés, Grand Touring

0
2024 Lincoln Corsair Price, újratervezés, Grand Touring

A 2024-es Lincoln Corsair úton van, és néhány érdekes frissítést fog kapni. Viszonylag friss modellről van szó, így újratervezés még mindig nem szerepel a kártyákon. A Lincoln azonban enyhe felfrissülést biztosít. Ennek köszönhetően az új Corsair még jobban fog kinézni, a belső tér pedig modernebb lesz, mint most.

A kényelem valóban nagyszerű, és a Corsair számos alapfunkcióval rendelkezik. A teljesítmény is jó, hiszen a Corsairnek van pár hajtáslánci lehetősége. Az új modell 2023 végén kerül a márkakereskedésekbe, és itt van minden, amit tudnia kell.

Külső változások

A hamarosan megjelenő, 2024-es Lincoln Corsairnek néhány vizuális frissítést kell kapnia, és ennek köszönhetően stílusosabb lesz. A SUV első hűtőrácsa kissé szélesebb lesz, ami egyenesebb és jellegzetesebb első megjelenést eredményez. A hűtőrács nagyobb nyílásokkal rendelkezik a jobb motorhűtés érdekében, és frissítik a nappali menetlámpákat.

A hátoldalon viszont nem volt új elem, így a dizájn továbbra is ugyanaz, mint korábban. A jó hír az, hogy továbbra is kis háromszög alakú hátsó lámpákkal, kettős kipufogónyílással és lekerekített élekkel rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban a Lincoln új színeket és esetleg új opcionális csomagokat fog szállítani.

Lincoln Corsair belső áttekintés

Néhány jelentős belső fejlesztést tartalmaz majd a 2024-es Lincoln Corsair. Az érintőképernyő változatlan, de most magasabban helyezkedik el. Bár ez több helyet biztosít, a Corsair nem kap további gombokat. A műszerfal letisztult vonalait és a szellőzőnyílásokat, amelyek szinte a teljes műszerfal szélességében kitöltik, nem lehet kihagyni.

A Lincoln számos kiváló minőségű anyagot használ, beleértve a kárpitot is, így a kényelem kiváló. A Lincoln Corsair alapfelszereltsége a 12,3 hüvelykes digitális műszerfal és a 13,2 hüvelykes érintőképernyő. A találgatások szerint ismét a SYNC4 infotainment rendszert fogják használni.

2024 Lincoln Corsair Grand belső tér

Motor opciók, sebességváltó, MPG

A teljesítmény tekintetében az új 2024-es Lincoln Corsair megtartja a jelenlegi motorválasztékot. Szerencsére két hajtáslánc közül lehet választani. Az első egy 2,0 literes benzinmotor. Ez a négyhengeres egység 250 LE teljesítményre képes. Az összkerék-hajtás a korábbiakhoz hasonlóan opcionális, a Ford továbbra is 8 fokozatú automata váltót kínál.

Opcionálisan van plug-in hibrid hajtáslánc. Ha szeretné, válassza a Corsair Grand Touring modellt. Ez a változat 2,5 literes négyhengeres motorral és villanymotorral érkezik. A teljes teljesítmény 266 lóerős. Ennél is fontosabb, hogy a Grand Touring modell csaknem 30 mérföldes, teljesen elektromos hatótávolságot biztosít. Ezen felül 33 mpg-t kap együtt, míg az alapmotor körülbelül 25 mérföldet kap gallononként.

2024 Lincoln Corsair Grand Touring

2024-es Lincoln Corsair megjelenési dátum és ár

A 2024-es Lincoln Corsair alap ára 40 000 dollárról indul. Ez azt jelenti, hogy az ár valószínűleg változatlan marad. Másrészt a Corsair Grand Touring körülbelül 55 000 dollárért kapható. Ez a modell 2023 második felében, valószínűleg szeptember végén kerül a márkakereskedésekbe.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply