2024 Hyundai Palisade újratervezés, motor műszaki adatok, megjelenés dátuma és ár

1
2024 Hyundai Palisade újratervezés, motor műszaki adatok, megjelenés dátuma és ár

A közelgő, 2024-es Hyundai Palisade luxus belsővel, sima utazással és az egész család számára helyet biztosít majd. A cég legnagyobb SUV-ja számos felszereltséggel kapható, a megfizethető alapmodelltől a luxus kalligráfia modellig, amely leginkább a Genesis GV80-hoz hasonlít. A prémium modellek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a panoráma tetőtető, a műszerfalba épített navigáció és a steppelt bőrülések, de minden modell alapfelszereltségként számos műszaki és csatlakozási funkcióval rendelkezik.

Csakúgy, mint korábban, a Palisade-t egy erőteljes 3,8 literes V-6-os motor hajtja, valamint egy nyolcfokozatú automata sebességváltó. Sima 291 lóerőt ad le.

2024 Hyundai Palisade Facelift

A Hyundai Palisade kialakítását komoly kritikák érték. Annak ellenére, hogy az általános stílusról meglehetősen eltérőek a vélemények, szerintünk rendkívül jól néz ki. A 2024-es modellévre a gyártó néhány változtatást hajt végre, új kerékkialakítást, valamint új első hűtőrácsot, új fényszórókat és új homlokzati elemeket az első és a hátsó lökhárítóhoz.

A Palisade egy háromsoros, körülbelül átlagos méretű SUV, amely a közepes modellek közé sorolható. A Kia Telluride, a Honda Pilot és a Toyota Highlander méretei viszonylag összehasonlíthatók egymással.

Hangulatos belső

A 2024-es Hyundai Palisade belseje egy drágább SUV benyomását kelti. Az anyagok kiválóak, az ülések hangulatosak, a belső kialakítás pedig csúcsminőségű. 2024-re a gyártó újratervezi a műszerfalat, a műszercsoportot, a kormánykerék kialakítását és az ülésanyagokat. Ezek a fejlesztések a Palisade-ot naprakészen, stílusosan és élvonalbelivé teszik. A Hyundai Palisade alapmodell jól felszerelt Android Auto, Apple CarPlay és új USB-C portokkal az első és a második sorban.

Az eddigiekhez hasonlóan nyolc ember fér el a Palisade-ban, de ez a szám hétre csökken, ha a második sor kapitányi üléseit választja. A tágas nappali mellett a Palisade méretes raktérrel is büszkélkedhet.

Biztonsági lehetőségek

A Palisade számos alapvető biztonsági és vezetőtámogató technológiai funkciót tartalmaz. Ide tartoznak a hátsó parkolóérzékelők, a teljes sebességű adaptív sebességtartó automatika, a hátsó utasok figyelmeztetése, a holttérfigyelő, a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer és a Biztonságos kilépési asszisztens.

Tartalmazza továbbá az automatikus vészfékezést, a sávtartást segítő asszisztenst, a vezetői figyelemfigyelést, az automatikus távolsági fényszórókat és a hátsó parkolóérzékelőket.

2024 Hyundai Palisade belső

2024-es Hyundai Palisade motor specifikációi

Mint mondtuk, az új, 2024-es Hyundai Palisade továbbra is 3,8 literes V-6-os motorral és nyolcfokozatú automata sebességváltóval fog működni. A motor 291 lóerőt ad le, ami nagyszerű gyorsulást kínál. Egyes tesztek során a Palisade 6,9 ​​másodperc alatt érte el a 60 mérföld/órás sebességet nulláról, és 182 lábra volt szükség ahhoz, hogy 70 mérföld/órás sebességről megálljon. Kiderült, hogy valamivel lassabb, mint a Chevrolet Traverse, de gyorsabb, mint a Telluride.

A sebességváltó automatikusan zökkenőmentesen vált, és az összkerékhajtás opcióként elérhető az SE, SEL és Limited felszereltségi szinteken, de alapfelszereltség a csúcskategóriás kalligráfia esetében. Az elsőkerék-hajtás az alapértelmezett. A kereskedő által biztosított vonóhoroggal akár 5000 fontot is tud húzni.

2024 Hyundai Palisade hátsó

A 2024-es Hyundai Palisade ára és megjelenési dátuma

A 2024-es elsőkerék-hajtású Hyundai Palisade SE kikiáltási ára 34 950 dollár lesz. Az összkerékhajtású SE ára 36 950 dollár.

A SEL felszereltségi szint ára 37 950 dollár, míg az XRT 40 250 dollárba kerül. A Palisade Limited és a Calligraphy modellek a legdrágábbak. Áruk 46 500 és 48 900 dollártól kezdődik. Ha ehhez hasonló SUV-t keres, fontolja meg a Kia Telluride vásárlását, amely mechanikailag összehasonlítható ezzel, és valamivel olcsóbb. A Chevrolet Traverse, a Nissan Pathfinder és a Volkswagen Atlas mind olyan versenytársak, amelyek ugyanabban a szegmensben szerepelnek a Palisade-dal.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply