2024 Honda CR-V első pillantás, motorjavítások, megjelenési dátum és ár

1
2024 Honda CR-V első pillantás, motorjavítások, megjelenési dátum és ár

A hírek szerint fejlesztési szakaszban van a népszerű kis crossover következő generációja, a 2024-es Honda CR-V. A legfrissebb információk alapján az új SUV debütálására valamikor jövőre kerülhet sor, tekintettel arra, hogy a tesztöszvért a múlt héten látták Európában. A következő modellben sok újdonság lesz, köztük a teljesen elektromos hajtáslánc.

A részleteket nehéz megbeszélni, mivel még semmi sem hivatalos. Ettől függetlenül van néhány kémfelvételünk, amelyek többet árulnak el, mint elég. A látottak alapján a CR-V nagyobb belső térrel rendelkezik, és teljesen új dizájnt kap. Íme, amit eddig tudtunk erről a látványos crossoverről.

2024-es Honda CR-V tervezési változások

Az új kémfotók azt mutatják, hogy a következő generációs, 2024-es Honda CR-V elejét és hátulját megváltoztatják, hogy jobban nézzen ki. Ennek következtében egyedi tervezésre számítunk, számos érdekes fejlesztéssel. Az új modell tesztöszvére még rejtve van, de nagyobb méretei összetéveszthetetlenek. Nagyobbnak tűnik, hosszabb tengelytávval, és gyökeresen eltér a jelenlegi modelltől.

Az álcázás ellenére azt láttuk, hogy a gyártó lecserélte a hagyományos első hűtőrácsot és az áramló vonalakat. Mivel úgy tűnik, hogy hosszabb motorháztetővel rendelkezik, az új stílusnak vonzóbbnak kell lennie. A Honda emellett több felszerelést és új külső színeket is bemutat.

Módosítások belül

Természetesen új belső teret is kapunk. Bár nem tudunk mindent a 2024-es Honda CR-V-ről, feltételezhetjük, hogy az új Civic modell befolyásolta a műszerfalat. Másrészt azt jósoljuk, hogy a következő modellben több belső tér lesz.

A CR-V crossoverben minden bizonnyal három üléssor lesz, a raktér pedig jóval nagyobb lesz, mint jelenleg. Mindezek az információk egyelőre csak találgatások, mert az autógyártó cég hivatalos nyilatkozatára várunk. Mindenesetre számos fejlesztésre és változásra számíthatunk, beleértve egy nagyobb infotainment rendszert, valamint számos új szolgáltatást.

2024 Honda CR-V belső

A motor specifikációi és pletykák

Az új 2024-es Honda CR-V minden bizonnyal ugyanazokkal a motorválasztékkal rendelkezik. A kínálat alján található 1,5 literes turbónégyes továbbra is körülbelül 190 lóerős teljesítményre lesz képes. Nem világos, hogy a következő generáció ugyanazt fogja-e tartani, vagy megváltoztatja a dolgokat, de a hibrid változat is lehetséges.

A jelenlegi modell ugyanazt a motort használja, mint a Honda Accord. Egy 2,0 literes benzinmotor és két villanymotor együttesen 212 lóerőt hoz létre. A legfontosabb újdonság egy teljesen elektromos modell lehet. Több megbízható forrás is azt állítja, hogy a következő generációnak teljesen elektromos modellje lesz, de ez egyelőre csak feltételezés. Úgy tűnik, hogy a hamarosan megjelenő Honda Prologue elektromos SUV ugyanezt a technológiát alkalmazhatja. Ennek következtében a CR-V Electric modell elegendő teljesítményű lehet, és hatótávolsága legalább 300 mérföld.

2024 Honda CR-V hátsó

2024-es Honda CR-V megjelenési dátum és ár

2024-ben az új Honda CR-V alapára 27 000 dollár körül lesz, ami kis emelkedés a jelenlegi modellhez képest. Ha az elektromos változatot gyártják, az jóval több mint 40 000 dollárba kerül. Az új crossover várhatóan jövő nyáron kerül forgalomba.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply