2024 GMC Acadia Spied Testing erősen álcázott

0
2024 GMC Acadia Spied Testing erősen álcázott

A jelenlegi generációs GMC Acadia már egy ideje létezik. Először 2016-ban jelent meg, mint 2017-es modell, ma pedig első pillantást vethetünk az utódjára. Az újratervezett 2024-es GMC Acadiát széleskörű álcázás alatt tesztelték.

A legtöbb részletet elrejtik a vastag borítók, de az éles szem felfedezhet néhány érdekes részletet. Ez a tesztterepjáró valamivel nagyobbnak tűnik, mint a jelenlegi Acadia. Úgy gondoljuk, hogy nagyobb lesz, és keményebb hozzáállást kap, mint az első generációs modell. A fotós felkapcsolt fényszórókkal készített képet a készülő SUV-ról, és jól láthatjuk, hogy olyan osztott dizájn van, mint a GMC Canyon legújabb generációja, amely az év elején jelent meg. A tetején lévő kisebb lámpák keskenynek és vékonynak tűnnek, míg a nagyobb C-alakú házak, amelyekben a lámpák távolabb vannak, szélesebbnek és vastagabbnak tűnnek.

2024 GMC Acadia Facelift

Bár szinte mindenről beszámoltunk, fotósunk érdekes fotókat készíthetett. Először is, a 2024-es GMC Acadia meglehetősen masszívnak és terjedelmesnek tűnik. A negyed panelek nagyon szélesek, de a nagy hűtőrács és az új fényszórók még jobban kiemelhetik a dizájnt.

Van egy pár ragyogó kipufogóvég is, ugyanaz, mint a Chevrolet Blazer EV és az Equinox EV esetében. Azonban kétségtelenül ez a SUV nem elektromos. Ennek ellenére felfrissültnek tűnik, és alig várjuk, hogy láthassuk a végterméket.

Első pillantás belül

Annak ellenére, hogy szinte minden el volt rejtve a szeme elől, fotósunk bepillanthatott az új, 2024-es GMC Acadia belsejébe. Ennek ellenére forrásunk garantálni tudta a Super Cruise jelenlétét a vadonatúj kabinban. A kormány mögött egy új digitális műszerkijelző és egy új középső kijelző is található, amely a hőmérséklet-szellőzőnyílásokon halad át.

A legfrissebb információk alapján számos vezetőtámogató funkcióra számíthat. Ez magában foglalja a sávtartó asszisztenst, az első és hátsó parkolóérzékelőket, a követési távolságjelzőt, az automatikus távolsági fényszórókat és a tinivezető funkciót. Lehetővé kell tenni az első ütközés figyelmeztetését is automatikus vészfékezéssel és gyalogos észleléssel.

2024 GMC Acadia belső

2024-es GMC Acadia motor specifikációi

Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy mi változhat vagy frissíthető az új test alatt. Ezt a modellt eddig vagy turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres motorral kínálták, amely 228 lóerőt, vagy 3,6 literes V6-os motort, amely 310 lóerős teljesítményre képes.

Az új Canyon és a Chevrolet Colorado egyaránt turbófeltöltős, 2,7 literes négyhengeres motort használ. Ezt a motort át lehet cserélni, hogy az Acadiában működjön, ami váratlan fordulathoz vezethet. A dallamtól függően ez az egyetlen motor 237 és 310 lóerő között teljesít.

2024 GMC Acadia hátul

Megjelenés dátuma és ár

Titkos informátoraink azt várják, hogy a következő generációs Acadia 2024-es modellként debütál majd. Ez azt jelzi, hogy a piacra dobásra valamikor a következő évben, valószínűleg 2023 első felében kerül sor. A gyártó jelenlegi kiskereskedelmi ára (MSRP) az elsőkerék-hajtású Acadia SLE-re 35 000 dollár plusz a rendeltetési díj.

Az opciók előtt az AT4 41 600 dollártól kezdődik, míg a Denali 46 800 dollártól. Az összes opció mellett a felső burkolat több mint 55 000 dollárba kerülhet. A Kia Telluride, a Hyundai Palisade, a Toyota Highlander, a Subaru Ascent, a Nissan Pathfinder és az új Mazda CX-9 a legközelebbi versenytársak közé tartoznak.

Forrás: motor1.com

hasonló hozzászólások

Leave a Reply