2024 Ford Expedition számos változást bevezetni

0
2024 Ford Expedition számos változást bevezetni

Készüljön fel a 2024-es Ford Expeditionre, egy új SUV a láthatáron. Ez a teljes méretű SUV nagyon modernnek tűnik, és nagyon sok mindent kínál. Az Expedition unibody kialakítású, bár a SUV-k többsége létravázas.

Jelenleg ez az egyetlen Ford SUV hibrid hajtáslánc nélkül. A jelentések szerint azonban 2024-től ez megváltozik. Emellett az Expedition modell valószínűleg kap néhány kozmetikai frissítést és belső frissítést.

Külső arcplasztika

A közelgő 2024-es Ford Expedition évek óta általában ugyanúgy néz ki. Az elülső nagy Ford betűkkel az első háló széles és hosszú is. Lineáris fényszórókat használnak, és ez a jövőben is folytatódni fog. A lökhárítók nem lógnak ki, és be vannak építve a formatervezésbe. A kerekek többféle méretben kaphatók, beleértve a 20 hüvelykes könnyűfémeket is.

Ami a frissítéseket illeti, az Expedition állítólag kisebb fejlesztéseket fog kapni az elülső burkolaton. Új külső színek is a legvalószínűbb eredmény. Jelenleg ez a modell számos festéket kínál, köztük achátfeketét, gyorsvöröst, végtelen kéket és csillagfehéret.

Ford Expedition belső frissítések

A következő, 2024-es Ford Expedition továbbra is tágas, kényelmes és nagyon modern belső teret kínál. Frissített székek több párnázattal. Három üléssor van, és még a harmadik sor is megfelelő lábteret biztosít. Opcionálisan az Expedition SUV lenyűgöző Vista Roofot kínál, amely egy panorámatető. Az infotainment rendszerhez használt függőleges 15 hüvelykes képernyő egy másik belső fénypont.

Várjuk az infotainment új verzióját és az új vezetőt segítő segédeszközöket. Végül az Expedition modellben a Ford legújabb BlueCruise kihangosító rendszere lesz. Valószínűleg ez a rendszer kizárólag a legfelső felszereltségi szinteken lesz elérhető.

2024 Ford Expedition belső tér

Motor specifikációk

A motorháztető alatt a 2024-es Ford Expedition továbbra is a jól ismert 3,5 literes V6-os motort kínálja. Ez egy dupla turbós benzines egység, amely 380 és 440 lóerő közötti teljesítményre képes. Ez a választott felszereltségi szinttől függ. A négykerék-hajtás mindenesetre opcionális, a Ford pedig megbízható, 10 sebességes automata váltót kínál. A menetminőség jó, beleértve a kiváló kezelhetőséget is. Ha terepváltozatot keres, a Timberline felszereltségi szint a megfelelő út.

Az üzemanyag-hatékonyság nem olyan nagy, mivel ez a SUV együttesen valamivel 20 mpg alá esik. Ezért egy hibrid hajtáslánc készül. Állítólag a Blue Oval azt tervezi, hogy egy PowerBoost rendszert ad hozzá, ugyanazt a beállítást, amely jelenleg elérhető az F-150 teherautóban. Egy villanymotor körülbelül 47 lóerőt és valamivel több nyomatékot adna hozzá, így a teljesítmény körülbelül 490 LE és 570 lb-ft nyomaték lesz. Ennél is fontosabb, hogy az üzemanyag-hatékonyság sokkal jobb lesz, összesen körülbelül 24 mérföld/gallon.

2024 Ford Expedition Platinum

2024 Ford Expedition Megjelenés dátuma és ár

Kisebb fejlesztésekkel az új, 2024-es Ford Expedition nem lesz drágább, mint a jelenlegi modell. Ezért ez a teljes méretű SUV körülbelül 55 500 dollárért lesz elérhető. Ráadásul a kínálat csúcsát jelentő felszereltségi szint körülbelül 90 000 dollárba fog kerülni, ha nem még többe. Az értékesítés valamikor 2023 utolsó szakaszában kezdődik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply