2024-es Lincoln Aviator EV Review, műszaki adatok, megjelenés dátuma és ár

0
2024-es Lincoln Aviator EV Review, műszaki adatok, megjelenés dátuma és ár

A Ford elfoglalja a piacot villamosítási stratégiájával, amelyből már megerősítették a Ford Explorer és a Lincoln Aviator elektromos változatait. Az új, 2024-es Lincoln Aviator EV várhatóan valamikor jövőre jelenik meg, és a kezdetben várttól eltérően nem a mexikói Ford Cuautitlan összeszerelő üzemben készül. Ehelyett egy ismeretlen helyen készül majd.

Sajnos az elektromos motor specifikációi nem ismertek, de várhatóan legalább két villanymotort fog használni. Ennek köszönhetően lényegesen nagyobb teljesítményt fog leadni, mint a jelenlegi 3,0 literes V6-os dupla turbófeltöltői. Figyelemre méltó az is, hogy a jelenlegi modell opcionálisan PHEV rendszerrel is elérhető, amely lítium-ion akkumulátorral hajtott villanymotort használ.

A Lincoln Aviator EV megjelenése 2024-ben

A 2024-es Lincoln Aviator EV lesz a cég első teljesen elektromos SUV-ja, és sokkal tetszetősebb lesz a dizájn, mint a standard változat. Először is, kisebb módosításoktól eltekintve, a következő SUV a renderelések szerint ugyanazokat a karosszériavonalakat fogja megtartani, mint a jelenlegi.

Egy friss fotó azt sugallja, hogy az elülső burkolat néhány pozitív változáson megy keresztül. Tartalmaz majd egy nagyobb hűtőrácsot krómozott alkatrészekkel és új fényszórókat. Ezenkívül rendkívül divatos kerekeket szereltek fel, amelyek növelik az általános vonzó megjelenést.

Belsőépítészet

A 2024-es Lincoln Aviator EV kortárs belső térrel rendelkezik. Egyelőre azonban nem világos, hogy ez a modell három vagy két üléssort tartalmaz-e. Nem hivatalos források szerint az EV belseje hasonló lesz a Lincoln Zephyr modelléhez. Így két üléssorra és akár öt utas számára elegendő helyre számíthatunk. Azt is elvárjuk, hogy ugyanazzal a digitális műszercsoporttal és méretes infotainment kijelzővel jöjjön.

Műholdas rádió, Wi-Fi, USB-A és USB-C csatlakozások, Bluetooth, Apple CarPlay okostelefon-integráció és legalább 10 hangszórós audiorendszer is alapfelszereltségként szerepeljen. Az elektromos változatnak számos vezetőtámogatót is tartalmaznia kell, csakúgy, mint az automatikus távolsági fényszórók, az első és a hátsó parkolóérzékelők, a holttér-figyelés keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzéssel, az első ütközés-figyelmeztetés automatikus vészfékezéssel és a holttér-figyelés keresztirányú forgalomra figyelmeztetés nélkül. .

2024 Lincoln Aviator EV belső

Pletykák a 2024-es Lincoln Aviator EV-ről

Sajnos sajnos hiányoznak az információk a közelgő 2024-es Lincoln Aviator EV hajtáslánc specifikációiról. Két elektromos motorra számítunk, így az összkerékhajtás lesz az alapértelmezett beállítás. Ezenkívül sok pletyka azt jelzi, hogy az új elektromos rendszer nagyobb teljesítményt nyújthat, mint a meglévő PHEV.

A modern Lincoln Aviator 3,0 literes ikerturbós V6-os motorja 400 lóerőt és 415 lb-ft nyomatékot ad le. Alternatív megoldásként egy 3,0 literes V6-os motor, egy villanymotor és egy lítium-ion akkumulátor táplálja a PHEV modelleket. Ennek eredményeként a PHEV 630 lb-ft nyomatékot és 494 lóerőt termel.

2024 Lincoln Aviator EV platform

2024 Lincoln Aviator EV ár és elérhetőség

Várakozásaink szerint az új Lincoln Aviator elektromos jármű összesen 75 000 dollárba kerül majd. Több versenytárs is van ugyanabban az osztályban, de az Audi Q7 és a Volvo XC90 állnak a legközelebb. Ami a debütálást illeti, az új SUV valószínűleg jövőre mutatkozik be, az értékesítés pedig hamarosan megindul.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply